DHA İSTANBUL - FENERBAHÇELİ FUTBULCU'DAN 'DOLANDIRILDIM' BAŞVURUSU

Güncelleme Tarihi:

DHA İSTANBUL - FENERBAHÇELİ FUTBULCUDAN DOLANDIRILDIM BAŞVURUSU
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 19:10

DHA İSTANBUL - FENERBAHÇELİ FUTBULCU'DAN 'DOLANDIRILDIM' BAŞVURUSU

Haberin Devamı

Ali AKSOYER / İSTANBUL DHA
Fenerbahçe'li  futbolcu  Van der Wiel , 4,5 milyon dolar dolandırıldığını söyleyerek polise başvurdu. Avukatı ve yanındaki bir kadınla birlikte Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine gelerek ifade veren Van der Wiel kendisini dolandırdığını iddia ettiği Ümit A.'dan şikayetçi oldu.
Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van der Wiel,  birlikte iş yapma vaadiyle kendisinden sürekli para isteyen Ümit A.'nın  toplamda 4,5 milyon dolar para aldığını ve ancak vaatlerini yerine getirmediğini belirtti. Ünlü futbolcu poliste verdiği ifadesinde  “Türkiye'nin insanlarını çok seviyorum. Buraya geldikten birkaç ay sonra Ümit A.'la tanıştım. Bana iş yapmayı teklif etti. Organizsazyonlar düzenleyip boksör Floyd ve justin Bieber gibi ünlüleri Türkiye'ye getirecektik. Benden farklı zamanlarda devamlı para aldı. Ancak hiçbir vaadini yerine getirmedi. Parayı ona sorduğunda beni 'Burası Türkiye kendine dikkat et' diyerek tehdit etti."  dedi. 
Asayiş Şube Müdürlüğünde yaklaşık 2 saat kalan futbolcu Van der Wiel daha sonra bir açıklama yapmadan avukatı ve yanındaki kadınla birlikte binadan ayrıldı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı, Ümit A.'nın yakalanması ve ifadesinin alınması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 

Görüntü Dökümü:
--------------------------
-Van der Wiel'in emniyetten çıkışı
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!