"Devre arasında bu takıma takviye şart"

Güncelleme Tarihi:

Devre arasında bu takıma takviye şart
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 21:34

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Maçtan önce ne konuştuysak, 'nelere dikkat etmemiz gerekir' dediysek, maalesef golleri o şekilde yedik” dedi.

Çalımbay, 3-1 yenildikleri Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya 43. saniyede yedikleri golle çok kötü başladıklarını söyledi.

Buna rağmen oyundan hiç kopmadıklarını ifade eden Çalımbay, “İyi oynadık, golü de bulduk ama son paslarımızda dikkatli olmadık. Geçen hafta yediğimiz gollerin benzerini yedik. Çok iyi oynarken beklemediğimiz anda 2. golü yedik” diye konuştu.

Hak ettikleri sonucu alamamalarında, ellerine geçen fırsatları değerlendirememelerinin etkili olduğunu anlatan Çalımbay, “Maçtan önce ne konuştuysak, 'nelere dikkat etmemiz gerekir' dediysek, maalesef golleri o şekilde yedik” dedi.

Çalımbay, Galatasaray'ın en büyük özelliğinin öne koşular olduğunu belirterek, golleri de tüm uyarılara rağmen bu şekilde yediklerine dikkati çekti.
Üzgün olduklarını ifade eden Çalımbay, “Bu maç bize çok şeyler öğretiyor. Devre arasında takıma takviye şart” dedi.

Sivassporlu futbolcu Uğur Kavuk ise mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirtti.

Aatif Chahechouhe de girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini, 3-1'den sonra oyunu çevirmenin çok zor olduğunu ifade ederek, rakiplerinin deneyimiyle maçı kazandığını söyledi.

Kadir Bekmezci ise üzgün olduklarını, bu maçın geride kaldığını ve önlerindeki maçlara bakacaklarını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!