Devletin zirvesi Denizli'de buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Devletin zirvesi Denizlide buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 13:34

Devletin zirvesi Denizli'de buluşuyor

Haberin Devamı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, hafta sonunda devletin zirvesinin kentte buluşacağını söyledi. İl Başkanı Filiz, 19 Ağustos Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Meclis Bakanı İsmail Kahraman ve bazı bakanların; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kızının düğün töreni için kente geleceğini açıkladı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda partinin kuruluşunun 16. yıldönümü nedeniyle düzenlenen basın toplantısına; Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Filiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 19 Ağustos Cumartesi günü Denizli'ye geleceğini açıkladı. Filiz, "AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantımız da Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Başbakanımız Yıldırım, bakanlar ve milletvekillerinin katılımıyla yapılacak. Cumhurbaşkanımızı karşılamak için tüm AK Partililer'i davet ediyorum. Denizli'nin 24 Mart'ta gösterdiği coşkuyu yinelemek için herkesi davet ediyorum" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin dört çocuğunun ikincisi olan Fatma Zeybekci ile Denizli Belediyesi eski meclis üyesi Sait Özkan'ın oğlu İbrahim Özkan, cumartesi günü dünya evine girecek. Kayalar Düğün Salonu'nda yapılacak yemekli mevlide çok sayıda kişi davet edilirken, akşam ise Anemon Otel'de protokol ve özel davetlilerin katılacağı düğün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın yanı sıra çok sayıda bakan ve milletvekili de düğüne katılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, ayrıca 19 Ağustos cumartesi günü Hasan Güngör Spor Salonu'nda düzenlenecek Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katılacak.

"GELİŞİM BAĞLILIK VE SEVGİYLE MEYDANA GELDİ"

Basın toplantısında konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti'nin 16 yaşına girdiğini belirterek, bugüne kadar büyük adımlar atıp, büyük değişiklikler yaptıklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davalarının lideri olduğunu belirten Tin, "16 yıl boyunca milletin hizmetinde olduğumuzu yaptığımız çalışmalarla gösterdik ve girdiğimiz seçimleri kazandık. Ekonomik alanda gelişim kaydettik, milli gelirimiz arttı. Daha fazla ihracat yapan bir ülke konumuna geldik. Bunlar bu ülkeye olan bağlılıkla ve sevgiyle meydana geliyor" diye konuştu.

"YOLSUZLUK, YOKSULLUK VE YASAKLARLA MÜCADELE ETTİK"

AK Parti Denizli Milletvekili ve Merkez Yürütme Kurulu üyesi Cahit Özkan, Ak Parti'nin iktidara geldiğinden beri, yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele ettiğini belirtti. Özkan, Türkiye'nin 15 Temmuz Darbe girişiminde parçalanmak istendiğini ifade ederek, "Bundan sonra ihanetlerden ders çıkararak, emanetimize sahip çıkıp, aydın yarınlara yürümek zorundayız" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Ak Parti'yi milletin kendi özü ve değerleriyle kurduğunu ve sahip çıkarak bugünlere getirdiğini söyledi. AK Parti'nin hizmette ve siyasi anlamda tüm milleti kucakladığını vurgulayan Zolan, bu durumun Ak Parti'yi güçlü kılan özellik olduğunu belirtti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!