Devlet Tiyatrosu’ndan çocuk oyunları

Güncelleme Tarihi:

Devlet Tiyatrosu’ndan çocuk oyunları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 11:47

İZMİR Devlet Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuk oyunlarını Konak Sahnesi, Devlet Tiyatroları Urla AKM, Narlıdere AKM ve Güzelbahçe Kültür Merkezinde minik tiyatroseverler ile buluşturacak.

Haberin Devamı

Volker Ludwig ve Rainer Hachfeld tarafından kaleme alınan, Şebnem Doğruer’in yönetmenliğini üstlendiği "Lokomopüf" adlı müzikli çocuk oyunu, 23 Nisan Cumartesi günü saat 14.00, 24 Nisan Pazar günü saat 11.00 ve 14.00’te Konak Sahnesi’nde, 25 Nisan Pazartesi saat 14.00’te Güzelbahçe Kültür Merkezi Sahnesi’nde ve 27 Nisan Çarşamba günü Devlet Tiyatroları Urla AKM Sahnesi’nde izlenebilecek. Çocuklara bir birey olarak yaklaşılmasının önemini konu alan ve izleyicilerini "yasakların yasak olduğu" eğlenceli bir serüvene davet eden oyunun dekor ve kostüm tasarımı Buket Başaran Akkaya, ışık tasarımı Zeki Kayar, müzikleri Cumhur Bakışkan, koreografisi Şebnem Şenel’e ait.

İbrahim Yakut’un yazdığı Evren Serter’in yönettiği "Eşek Kulaklı Kral Midas" adlı oyun 26 Nisan Salı günü saat 11.00 ve 14.00’te Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Ülkesinde müziği yasaklayan Kral’ın kendisinden habersiz kaval çalan Çoban’a yaptığı haksızlıktan dolayı kulaklarının eşek kulağına dönüşmesinin hikayesini anlatan oyunun dekor ve kostümü tasarımı Buket Akkaya, ışık tasarımı Erdal Güner, müzikleri Tarkan Erkan, koreografisi Tolga Erk’e ait.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!