Devlet millet el ele

Güncelleme Tarihi:

Devlet millet el ele
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 01:37

Terör örgütü PKK’nın hain pususunda Hakkâri Dağlıca’da şehit olan Astsubay Üstçavuş Okan Taşan, devlet ve millet dayanışması içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Taşan’ın yakınları gözyaşları içinde, asker selamı ve el sallayarak vedalaştı.

Haberin Devamı

Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit olan Astsubay Üstçavuş Okan Taşan için Ankara Kocatepe Camisi’nde tören düzenlendi. Törene babası Bayram, annesi İsmigüzel, eşi Aylin ve 5 yaşındaki oğlu Meriç ile yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kuvvet komutanları, polis müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Devlet millet el ele

Erdoğan, Yılmaz, Davutoğlu, Orgeneral Akar ve Kılıçdaroğlu, top aracına konulana kadar cenazenin arkasından yürüdü. Aylin Taşan, eşini, asker selamı vererek; oğlu Meriç ise el sallayarak son yolculuğuna uğurladı.

Haberin Devamı

Devlet millet el ele

Şehit Taşan, Cebeci Askeri Şehitliği’nde toprağa verildi. Törene polis üniformasıyla katılan şehidin eşi Aylin Taşan’ın, eşinin isteği doğrultusunda polis olmak istediği öğrenildi.

Devlet millet el ele

Aylin Taşan, “Yiğidim bak istediğin gibi polis oldum, kanını yerde bırakmıyacağım, rahat uyu aşkım” diyerek gözyaşı döktü.

Devlet millet el ele


Şehadetine seviniyorum


TUNCELİ’de terör örgütü PKK’nın polis lojmanına düzenlediği saldırıda şehit olan polis Aydın Nazillioğlu (21) için Elazığ’da tören düzenlendi. Şehit cenazesinin tören alanına getirilişi sırasında babası Yaşar Nazillioğlu, “Ağlamayacağım, dimdik ayakta duracağız. Bir oğlum daha polis. Polislerimiz bitmez. Daha çok gençti. Toprağa nasıl vereyim ben onu, nasıl vereyim? Şehit oldu şehit, çok şükür şehit oldu.

Haberin Devamı

Devlet millet el ele

Ağlamıyorum, seviniyorum. Oğlum şehit oldu diye seviniyorum” dedi. Şehit Nazillioğlu, gözyaşları arasında memleketi Balıkesir’e gönderildi. Bayat Mahallesi’nde şehit için hazırlıklar vardı. Mahalle girişi ve babaevi Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin arkadaşları, Nazillioğlu’nun fotoğrafını bastırıp, baba evinin duvarına astı. Babaevine de büyük bir Türk bayrağı asıldı. Şehit polis Nazillioğlu’nun ağabeyinin, kardeşiyle beraber görev yapmak için Edirne’den Tunceli’ye tayinini istediği öğrenildi. (DHA)

Devlet millet el ele

Şehit karpuzu


HAKKÂRİ Dağlıca’da şehit olan Muğla Seydikemerli Piyade Er Adnan Ergen (25), annesi Hacer Ergen’le son telefon konuşmasında, “5 ya da 9 Eylül’de memlekette olacağım. Burada yediğimiz karpuzların hiç tadı yok. Yerli karpuzu çok özledim” demişti. Şehidin son isteğini annesinden öğrenen Kaymakam Muammer Köken, Yayla Seki’den 3 ton karpuzu getirterek şehit evinde kurulan taziye çadırında konuklara ikram ettirdi. (İHA)

Haberin Devamı

Devlet millet el ele

Teröre tepki dinmiyor


şehit haberlerinin yürekleri dağladığı Türkiye’de, halkın teröre tepkisi artıyor. İlçelere kadar Türkiye’nin her yanında teröre protesto gösterileri birbirini izlerken şehitler de dualarla anılıyor. Tüm uyarılara rağmen HDP binalarına da saldırılar oldu. Çanakkale, İzmir, Kars, Antalya, Sakarya, Gaziantep, Tekirda, Bolu, Kocaeli, Adapazarı, Aydın, Balıkesir, Bursa, Muğla’nın da aralarında bulunduğu birçok ilde binlerce kişi terörü lanetledi. (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!