Devlet hastanelerinde doğum yapan annelere bebek çantası

Güncelleme Tarihi:

Devlet hastanelerinde doğum yapan annelere bebek çantası
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 17:07

Devlet hastanelerinde doğum yapan annelere bebek çantası

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Merkezefendi Belediyesi, devlet hastanelerinde doğum yapan annelere, içerisinde bilgilendirici kitapçıklar, bebek bezi, ateş ölçer gibi bebek bakımı için ihtiyaç olan malzemelerin bulunduğu çanta hediye edecek. Çantanın dağıtımı için Valilikte protokol imzalandı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokole; Vali Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk katıldı. Yeni doğum yapan annelere ve çocuklarına daha kaliteli bir yaşam sunulabilmesi adına protokol imzaladıklarını belirten Başkan Subaşıoğlu, "Denizli'deki hastanelerimiz sizlerin de desteğiyle 'Anne Dostu Hastane' unvanını almış durumdalar. Biz de yeni doğum yapan annelere eğitim verilmesi ve kaliteli yaşam sunulması anlamında bu protokolümüzü imzalıyoruz. Denizli'deki kamu otoritesinin sağlıkla ilgili verdiği hizmetin kalitesini arttırmak için önümüzdeki günlerde de başka protokoller imzalayacağımıza inanıyorum" dedi.

Vali Ahmet Altıparmak ise, hediyenin annelere ve bebeklerine güzel bir jest olacağını belirterek, "Benzer uygulamanın tüm Türkiye'de olması büyük arzumuz. Merkezefendi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sadece bu konuda değil, okul yapımı ve MOBESE kamerası uygulaması gibi birçok konuda da katkıları oluyor. Vatandaşın neye ihtiyacı varsa bu konuda duyarlılık gösteriyorlar" dedi. Vali Altıparmak daha sonra, Başkan Subaşıoğlu ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk tarafından protokol imzalandı. Protokol çerçevesinde Merkezefendi Belediye sınırlarında bulunan Kamu Hastanelerinde doğum yapan tüm annelere bebek bakım çantası hediye edilecek.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!