Devlet Bahçeli: Dokunulmazlığın kalkması kaçınılmazdır

Güncelleme Tarihi:

Devlet Bahçeli: Dokunulmazlığın kalkması kaçınılmazdır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 21:10

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’te art arda yaşanan kavgalarla ilgili olarak, “TBMM’ye bir bakın, PKK piyonlarının artan provokasyonlarını göreceksiniz. Gazi Meclis’in kürsüsünde teröristleri öven, polis ve askerlerimizi katliamcı olarak suçlayan alçaklara sabır ve tahammül kalmamıştır. Milletvekili dokunulmazlığının kalkması kaçınılmazdır” dedi.

Haberin Devamı

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bahçeli, şunları kaydetti:

ŞEHİRLER BOMBADAN GEÇİLMİYOR
“Şiddet salgını dinmiyor, durmuyor, durulmuyor; varlığımızı ve geleceğimizi tehdit ediyor. Koskoca bir millet şiddete kurban gidiyor. Huzur limanına varalım istiyoruz, sükûnet kıyılarına çıkalım diyoruz. Fakat ne mümkün! Her hamlede çöküyor, her teşebbüste daha geriliyoruz. Bardağın dibinde kalmış bir damla gibi esenlik ve bahtiyarlık. Gemi su alıyor, fırtına kopmuş geliyor, hala tedbir yok, ama tahrik çok. Şehirlerimiz bombadan ve bombacılardan geçilmiyor. Ankara, İstanbul derken cinayet butonuna Bursa’da basılıyor. Katiller yine patlıyor. Dün akşam saatlerinde Bursa Ulu Cami yakınlarında teröristler mesaideydi. Bu elim hadisede masum insanlarımız hedef alındı. Bursa’daki vahşi saldırıda Allah’tan ölen olmadı. Bu vesileyle yaralanan kardeşlerimize şifa ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

TERÖR MUTLAKA KIRILMALI
Manisa’nın Soma ilçesinde de iki ayrı el yapımı bomba yola tuzaklandı. Bir Mehmedimiz hafif yaralandı. Merak ediyorum, Türkiye nereye gidiyor? Şehit haberleri ise hiç kesilmiyor. Her an yüreklerimizi kanatan ve kavuran bir felaketle karşılaşıyoruz. En son Şırnak’ta bir Üsteğmenimizi kaybettik. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Acılarımızı paylaşarak hafifleteceğiz. Zalimleri, hainleri asla güldürmeyecek, sevindirmeyeceğiz. Milli birlik istikbale açılan kapı, istiklali tutan güçlü eldir. Bu ele uzanan her kirli ve karanlık niyet namusumuza kast etmiş sayılacaktır. Milli namus varlığımızın teminatıdır. Çiğnenirse yok olur, çözülürse mahvoluruz. Bu nedenle herkes uyanık ve şuurlu davranmalıdır. Teröre karşı ortak tepki ve refleks göstermeliyiz. Çünkü terör Türkiye’ye doğrulmuş silah, vurulmuş prangadır ve mutlaka kırılmalıdır.

TERÖR KURYELERİ HAK ETTİĞİNİ BULMALI
TBMM’ye bir bakın, PKK piyonlarının artan provokasyonlarını göreceksiniz. Dün geceki sahneler, bugünkü manzaralar kaygı vericidir. Gazi Meclis’in kürsüsünde teröristleri öven, polis ve askerlerimizi katliamcı olarak suçlayan alçaklara sabır ve tahammül kalmamıştır. Milletvekili dokunulmazlığının kalkması kaçınılmazdır. Bu tarihi görevden hiç kimse kaçmamalıdır. Artık Türkiye arınmalı, rahatlamalıdır. Genel Kurul ve komisyon çalışmalarını sabote eden, Kandil talimatıyla kilitleyen terör kuryeleri hak ettiğini bulmalıdır. Başka seçenek yoktur. Gözyaşlarımızı içimize akıttık, heder olmuş bir ruh haliyle sabrın kollarına sığındık. Velakin suçlular cezasını artık bulsun, temizlenelim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!