Devlet Bahçeli Alt Geçit Projesinde sona gelindi

Güncelleme Tarihi:

Devlet Bahçeli Alt Geçit Projesinde sona gelindi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2018 11:28

Devlet Bahçeli Alt Geçit Projesinde sona gelindi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafından geçtiğimiz nisan ayında yapımına başlanan 'Devlet Bahçeli Alt Geçit ve Meydan Düzenleme Projesi' çalışmalarında sona gelindi. Ramazan bayramı öncesinde alt geçidin trafiğe açıldığı projenin devamında, Kurban bayramı öncesinde ise yan yollar asfaltlanarak ulaşıma açıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kadir Kara, bayram öncesinde bütün iş ve işlemlerin bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması için tüm ekiplere talimat verdi.
Başkan Kadir Kara, Osmaniye'de bayram hazırlıkları konusunda belediye olarak tüm ekiplerle 24 saat esasına dayalı olarak görev başında olunduğunu belirterek, "Alt geçit projemizdeki bu son çalışmalar, bayrama münhasır olarak Osmaniyeli hemşerilerimizin rahat bir şekilde seyrüsefer yapabilmeleri açısından hem alt geçidi kullanabilmeleri hem de yan yolları trafik olarak kullanabilmeleri açısından yaptığımız bir çalışmadır. Bu çalışmanın devamında peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları veya bazı bölgelerdeki kavşak düzenleme çalışmaları devam edecek. Bayramdan sonrada devam edecek. Bazı kavşaklarda Osmaniyemizin sembolü olan bir takım değerleri de oraya yerleştirerek o kavşaklarımızı da daha estetik hale getirmeye çalışacağız" dedi.
ŞEHİTLER ANITI YAPIM ÇALIŞMALARI
Şehitler Anıtı yapım çalışmalarının sonuna gelindiğini belirten Başkan Kadir Kara, "Devlet Bahçeli meydanında Şehitler diyarı Osmaniye için yapmış olduğumuz şehitler anıtının iş ve işlemleri bitmek üzere. Bugün Osmaniyemizden yine bir şehidimizi toprağa verdik. Milletimizin, Osmaniyemizin başı sağ olsun. Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah izin verirse önümüzdeki süreçte bütün bu çalışmalar tamamlandıktan sonra Osmaniye'yi daha güzel daha yaşanabilir daha estetik ve yaşam konforunun daha yüksek olduğu bir şehir haline getirme noktasındaki çalışmalarımız devam edecektir. Tekrar bütün Osmaniyeli hemşerilerimizin kurban bayramını tebrik ediyor, selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!