Devler Ligi heyecanı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Devler Ligi heyecanı başlıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 02, 2007 12:16

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları yarın yapılacak 2 karşılaşmayla başlayacak. Çeyrek finalin diğer 2 karşılaşması ise 4 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Haberin Devamı

Yarın İtalya'nın AC Milan takımı, San Siro'da geçen yılın Bundesliga şampiyonu Bayern Münih'i ağırlayacak. Galatasaray ile aynı grupta bulunan ve bir üst tura yükselen iki takımın karşılaşmasında ise Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven, 2005 yılında bu kupayı kaldıran İngiliz FC Liverpool'u konuk edecek.

Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalarda ise İtalya'nın AS Roma takımı, İngiltere Premier Ligi lideri Manchester United ile, Avrupa'da bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan FC Chelsea ise olaylı maçtan sonra Inter'i eleyen İspanyol Valencia ile karşı karşıya gelecek.

Ligde çeyrek final rövanş karşılaşmaları ise 10-11 Nisan tarihlerinde oynanacak.
   Â
KAKA ZÄ°RVEDE
   Â
Öte yandan, Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığı yarışı da tüm hızıyla devam ederken, AC Milan'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Kaka ve Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Ruud van Nistelroy 6'şar golle yarışta ilk sırada bulunuyor. Onları 5'şer golle Chelsea'nin Fildişi Sahilleri'nden golcüsü Didier Drogba, Valencia'dan Fernando Morientes ve yine Real Madrid'ten Raul takip ediyor.

Haberin Devamı

     Şampiyonlar Ligi programı şöyle:

     3 Nisan Salı:
     AC Milan (İtalya) - Bayern Münih (Almanya)
     PSV Eindhoven (Hollanda) - FC Liverpool (İngiltere)
   Â
     4 Nisan Çarşamba:
     AS Roma (İtalya) - Manchester United (İngiltere)
     FC Chelsea (İngiltere) - Valencia (İspanya)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!