Devler kapışıyor

Güncelleme Tarihi:

Devler kapışıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ligde 21. haftayı ilk iki sırada geçen ezeli rakiplerin mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne olacak. Oğuz Sarvan'ın yöneteceği maç saat 19.00'da başlayacak.

Sarvan yönetecek

Zirvenin kaderini etkileyecek önemli maçta Galatasaray ile Fenerbahçe, bugün Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma CINE5'ten naklen yayınlanacak. Maçın hakemleri ise Oğuz Sarvan, Aykut Gümülü, Engin Çırakoğlu.

Tek hedef 3 puan

21. haftayı lider tamamlayan Fenerbahçe, en yakın takipçilerinden olan ezeli rakibini yenip, üstünlüğünü sürdürmek istiyor. Galatasaray ise sahadan 3 puanla ayrılarak liderliği devralmanın hesaplarını yapıyor. Bu önemli maçta her iki takım da sahaya birçok as oyuncusundan yoksun çıkacak.

İkisi de yaralı

Fenerbahçe'de Uche ve Kemalettin cezalı, Faruk sakat, Moshoeu ise Burkino Faso'daki Afrika Kupası'nda olduğu için bugünkü maçta forma giyemeyecek. Galatasaray'da ise Fatih ve Suat cezalı, Ümit sakat. Sakatlığı süren Filipescu'nun durumu ise belirsiz.

Muhtemel kadrolar

GALATASARAY:

Mehmet- Bülent, Popescu, K.Hakan- Okan, Hagi, Tugay, Ergün (Lutu), Osman- B.Hakan, Arif

FENERBAHÇE:

Rüştü- İlker, Högh, K.Saffet, Erol- Tayfun, Okocha, Mustafa, Tuncay- B.Saffet, Boliç

G.SARAY CEPHESİ

Süren: Heyecan bile duymuyorum

G.SARAY Kulübü Başkanı Faruk Süren, bugünkü zorlu maçta F.Bahçe'yi yeneceklerine inandığını belirterek, ‘‘Sahaya çıkacak olan 1 numaradan 18 numaraya kadar tüm futbolcuların performansı yerinde. Hepsi güçlü, kuvvetli. Sahaya çıkacaklar ve oynayacaklar. Bu maç öncesinde, Van maçında duyduğum heyecanı bile duymuyorum. O kadar heyecansızım ki. Çünkü kazanacağımızdan son derece eminim’’ dedi.

Filipescu sürprizi

SAKATLIĞI nedeniyle uzun süredir sarı kırmızılı formayı giyemeyen ve dört gündür takımla antrenmana çıkan Filipescu dünkü son idmanda bir hayli başarılıydı. Fatih cezalı, Ümit'in de sakat oluşu Rumen futbolcuyu gündeme getirdi. Teknik Direktör Fatih Terim, K.Hakan'ı sol kanatta oyun içerisinde yetersiz görürse değişiklik tercihini Filipescu'dan yana kullanacak.

F. BAHÇE CEPHESİ

Fener'i Marinko hazırlıyor

TRABZONSPOR'la oynanan kupa maçında sırtına taş gelen ve bir süre hastanede kontrol altında tutulduktan sonra evinde dinlenmeye çekilen Bariç'in yokluğunda F.Bahçe’yi bugünkü G.Saray maçına Antrenör Marinko hazırlıyor. Hırvat çalıştırıcı dünkü idmanda sarı lacivertli futbolculara son taktiklerini verdi.

Cezası biten İlker hazır

KART cezası biten ve G.Saray derbisinde takımdaki yerini alacak olan İlker dünkü idmanda bir hayli hırslıydı. Tecrübeli futbolcu başarılı hareketleriyle göz doldurdu. Trabzon maçında sakatlanan Faruk dünkü çalışmaya katılmazken, sakatlıkları geçen Ali Nail ile Selahattin takımdan ayrı çalıştı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!