Develi'de Hıdırellez etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Develide Hıdırellez etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 12:13

Develi'de Hıdırellez etkinliği

Haberin Devamı

DEVELİ, (Kayseri), (DHA) - DEVELİ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Hıdırellez şenliği düzenlendi. Ardından da Engelsiz Yaşam Merkezi temel atma töreni yapıldı.

Düzenlenen programa, Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, Develi Kaymakamı Murat Duru, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan  Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “İnşallah Develimiz 24 Haziran'da yine güçlü bir şekilde reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devlet başkanı olması için canı gönülden destekleyecektir. Bu hususta var gücümüzle gayret göstermeye devam ediyoruz. Ayrıca bugün temelini attığımız Engelsiz Yaşam Merkezimiz de Develimizin çehresini değiştirecek önemli bir projedir" dedi. Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, “AK Parti iktidarıyla birlikte ülkemiz insanını klişeleşmiş siyasi vaatlerden kurtarmış olduk. Verdiği sözleri bir bir yerine getiren AK Parti hükümeti yine aynı şekilde karşılığını halkımızdan ziyadesiyle görmüştür. İnşallah 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devlet başkanı yaptığımız takdirde, bütün bu kazanımlar sağlamlaşmış olacak, ve ülkemiz daha büyük başarı ve hizmetlere kavuşacaktır” ifadelerini kullandı.

Develi Belediyesinin etli pilav ikramıyla devam eden Hıdırellez etkinliklerinde ayrıca çocuklar için eğlenceli etkinlikler yapıldı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!