Dev yatırımda ilk adım

Güncelleme Tarihi:

Dev yatırımda ilk adım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 15:47

Dev yatırımda ilk adım

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- AK PARTİ Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, 400 Yataklı Yalova Devlet Hastanesi’nin proje ihalesine 6 firmanın katıldığını ve projede ilk adımın atıldığını söyledi.  

İl Başkanı Öztabak, Yalova Devlet Hastanesi proje ihalesinin 13 Kasım 2017 tarihinde yapıldığını dile getirdi. Proje ihalesine de 6 firmanın katıldığını söyleyen Öztabak, “2002 yılında Cumhurbaşkanımızın başbakan olduğu dönemden bu güne kadar sağlık alanında reformlar yapıldı. Ulaşılabilir ve tamamen ücretsize yakın bir sağlık hizmetiyle hükümetimiz çok büyük bir değişim yakaladı. Dönemimizde hastane binaları yenileniyor” dedi.

OTEL KONSEPTİNDE

Yalova’ya modern bir hastane kazandıracaklarını söyleyen Öztabak, “Yalovamıza yeni hastane yapılıyor. Otel konseptinde, 237'si tek kişilik toplam 400 odalı, yoğun bakım üniteleri, diyaliz ve kadın doğum üniteleriyle birlikte ameliyathanesi bulunan hastanede geniş acil üniteleri ile müşahede odaları da bulunacak. Poliklinikleri ile birlikte modern bir hastane olacak. Böyle güzel yatırımları milletimizin hizmetine sunduğumuz için son derece mutluyuz Yalovamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!