Dev markalar geliyor

Güncelleme Tarihi:

Dev markalar geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 11:16

AVRUPA ve Ortadoğu’nun üzeri açılır kapanır ilk AVM’si özelliğini taşıyan Point Bornova yepyeni markaları bünyesinde barındırıyor.

Haberin Devamı

Kasım ayı ortasında açılacak olan Ponit Bornova, İzmirliler için H&M, COS, Armani Jeans, Furla, Scotch & Soda, Kiehl’s, EA7 Emporio Armani, Vakko Wedding, Sportsoul gibi ilklere yer verirken, her kesimi kucaklayan mağaza karmasıyla da dikkat çekiyor. Herkese hitap edecek markaları bünyesinde toplamayı başaran AVM, lüks markaları da İzmirlilerle buluşturacak. Toplam 300 bin metrekare alana kurulu Point Bornova, sanat, moda, müzik ve eğlenceyi bir çatı altında toplayacak.


160 mağaza yer alıyor
AVM’de yer alacak 160 mağaza arasında İzmirlilerin merakla beklediği markalar da bulunuyor. Vakko, İzmir’deki ikinci mağazasını yaklaşık 700 metrekare büyüklüğünde Point Bornova’da açarken, Vakko Wedding özel mimari konsepti ve dünyaca ünlü gelinlik markalarını bir arada sunan yapısıyla düğün hazırlıkları yapanların vazgeçilmez adresi olacak. İzmir’in en büyük Beymen mağazasının açılacağı AVM’de aynı zamanda Beymen’in farklı bir konsepti de yer alacak.

Haberin Devamı


Türkiye’nin en büyüğü
Point Bornova’da kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatlarla sunan İsveçli H&M, İzmir’deki ilk mağazasını açacak. H&M Point Bornova, aynı zamanda Tükiye’deki en büyük H&M mağazası olacak. Kadın, erkek, çocuk ve markanın tüm diğer konseptlerinin yer alacağı mağazada, özel ev dekorasyon konsepti H&M Home da satışa sunulacak. H&M grubuna ait bir diğer marka olan ve Türkiye’de sadece İstanbul’da bulunan COS da Point Bornova ile ilk kez İzmir’de tüketiciyle buluşacak. H&M’in üst segmentte konumlandırdığı COS, modayı değil, stili ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Ayrıca, premium dünya markalarını bünyesinde barındıracak Brandy’s’in İzmir’deki ilk mağazası Point Bornova’da yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!