Destici: "Terör belasından bu millet ve memleket kurtarılmalıdır"

Güncelleme Tarihi:

Destici: Terör belasından bu millet ve memleket kurtarılmalıdır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 11:01

Destici: "Terör belasından bu millet ve memleket kurtarılmalıdır"

Haberin Devamı

ANKARA(DHA)- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Hakkari'nin Çukurca ilçesi Hisar Dağı Dağlıca bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 askerin şehit, 1 askerimizin ise yaralandığını büyük bir üzüntü duyduklarını dile getirdi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Şehit Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve aziz milletimize başsağlığı hastaneye kaldırılan yaralı Mehmetçiğe de acil şifalar diliyorum” dedi.

“MİLLETİN SABREDECEK VE DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”

Milletin sabrının artık kalmadığını ve müdahalelerin artık yapılması gerektiğini dile getiren Destici,” Ülkemizi yönetenlere şunu söylemek istiyorum, bu milletin artık sabredecek, dayanacak gücü kalmamıştır. Biran önce millete verilen sözler yerine getirilmeli ve bu terör belasından bu millet ve memleket kurtarılmalıdır. Şimdi tekrar başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları yayınlanacak. Milletimiz artık söz değil icraat bekliyor” dedi.

BBP Genel Başkanı dün gece Mardin'in Kızıltepe ilçesinde AKP ilçe binası ve önündeki polis noktasına PKK’lı bir grup tarafından yapılan bombalı ve silahlı saldırıyı lanetlediğini dile getirdi. Güvenlik güçlerinden 3 polisimizin saldırıda yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrendiğini dile getiren Destici, “Saldırıyı gerçekleştirenler emperyalist güçlerin taşeronlarıdır” dedi.

Destici, saldırıda yaralanan Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memurlarımıza geçmiş olsun dileklerini bildirdi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!