Destici: En sevgilinin dünyaya gelişi ile aydınlık devir açıldı

Güncelleme Tarihi:

Destici: En sevgilinin dünyaya gelişi ile aydınlık devir açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 11:12

Destici: En sevgilinin dünyaya gelişi ile aydınlık devir açıldı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Mevlit Kandili sebebiyle yayınladığı mesajda, en sevgilinin dünyaya gelişi ile aydınlık bir devrin açıldığını belirtti. Destici yayınladığı mesajda, "Cehalet, zulüm ve ahlaksızlığın doruk noktasına ulaştığı bir dönemde insanlık için son umut olan en sevgilinin dünyaya gelişi ile aydınlık bir devir açılmıştır. Bir fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olan Sevgili Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah'ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir" dedi.

'Dünyevi sevgileri aşan Hz. Muhammed'in (S.A.V) sevgisi, onu Rabbimizin istediği üzere tanıma ve itaat etme yönünde elde etmemiz gereken bir sevgidir" diyen Destici, barış ve kardeşliği yaygınlaştırmak, diyalogları pekiştirmek maksadıyla Mevlit Kandili'ni büyük bir saadetle idrak ettiklerini belirtirken, mesajında şunları söyledi:

"İnsanlık değerlerinin bozulduğu, düşünce ve niyetlerin bulandırıldığı, dostlukların çıkar ve menfaate endekslendiği, vicdanlarda bütün insanlığı kucaklayacak umumi merhamet duygularının zayıfladığı, fertlerin çözülmeye ve mutsuzluğa doğru sürüklendiği günümüzde rahmet peygamberi Hz. Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) yolunun yolcusu olmak tek kurtuluş yolumuzdur. Bu geceyi iyi bir fırsat bilip, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizlenelim. Bu duygular ile partim ve şahsım adına, aziz milletimizin ve İslam aleminin 'iki cihan serveri'nin dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlit Kandili'ni kutlar, ülkemizin ve İslam aleminin birlik ve beraberliğine, zülüm, esaret ve sömürüden kurtuluşuna, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim. Salat ve selam onun üzerine olsun. Allah (cc), şefaatlerinden mahrum bırakmasın."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!