Destici: Biz kendisinden razıydık, rabbim de razı olsun

Güncelleme Tarihi:

Destici: Biz kendisinden razıydık, rabbim de razı olsun
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 16:11

Destici: Biz kendisinden razıydık, rabbim de razı olsun

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperenlerin ve Ülkücülerin ağabeyi olduğunu belirttiği Ahmet Er'in vefatı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Biz kendisinden razıydık, rabbim de kendisinden razı olsun" dedi.
Alperenlerin ve Ülkücülerin önemli isimlerinden Ahmet Er'in vefatı ile ilgili açıklama yapan Mustafa Destici, "1965 yılında CKMP'de siyasete atılan Ahmet Er ağabey 12 Eylül 1980 darbesine kadar MHP Genel Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 1980 darbesi sonrasında cuntanın mahkemelerinde yargılanarak belli bir süre tutuklu kalmıştır. Tahliye olduktan sonra kendisini Milli ve İslami Değerlere bağlı vatan, millet ve bayrak sevdalısı Alperen ve Ülkücü yetiştirilmesine adamıştır" dedi.
Destici, Ahmet Er'in şehit liderleri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte partilerinin kurucular kurulu üyeliği arasında yer aldığını ve genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu belirtti. Destici, halen partilerinin Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi ve onursal başkanı da olduğunu belirttiği Er hakkında şu ifadeleri kulandı.
"Ahmet Er ağabey hakkın rahmetine kavuştu. Ahmet Er ağabeye Allah'tan (CC) rahmet diliyorum. Mekânı cennet, ruhu şad olsun. Biz kendisinden razıydık, rabbimde kendisinden razı olsun. Başta ailesi olmak üzere, camiamızın, Alperenlerin, Ülkücülerin, Türk Milliyetçilerinin ve Türkiye sevdalılarının başı sağ olsun."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!