Derya Uluğ Beyaz Show'da! Derya Uluğ kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Derya Uluğ Beyaz Showda Derya Uluğ kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 16:55

Derya Uluğ, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Yaz aylarında çıkardığı Okyanus şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Derya Uluğ’un bu haftaki Beyaz Show konuklarından biri olacağı ortaya çıktı. Güzel şarkıcının yaşı, eğitimi ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Ebru Gündeş'in eski solisti Derya Uluğ kimdir?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz müzik listelerini alt üst eden Derya Uluğ, Okyanus’uyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 3 yıl boyunca Ebru Gündeş'in vokalistliğini yaptıktan sonra müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Derya Uluğ’un bugün Beyaz Show’a konuk olacağı öğrenildi. Sesinin yanı sıra güzelliğiyle de büyüleyen Derya Uluğ’un yaşı, eğitimi ve kariyeri merak edildi. Peki, Okyanus şarkısıyla gönülleri fetheden, popülerliği her geçen gün daha da arttan pop müzik şarkısı Derya Uluğ kimdir?

Aslen İzmir’li olan Derya Uluğ, 21 Şubat 1986’da doğdu. Çok küçük yaşlardan beri müziğe ilgi duyan güzel şarkıcı, daha 8 yaşındayken ses yarışmasına katıldı.  Muğla Üniversitesi'nde Müzik Öğretmenliği bölümünü okuyan İzmirli şarkıcı, Haliç Üniversitesi devlet konservatuvarında yüksek lisans yaptı.3 yıl Ebru Gündeş'in vokalistliğini yapan Derya Uluğ, edindiği tecrübenin ardından kendi albümünü çıkarmak üzere sanatçının yanından ayrıldı ve büyük bir çıkış yakalamasını sağlayan Okyanus isimli single'ı çıkardı. Derya Uluğ, 13 Kasım 2016'da düzenlenen 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Solist" ödülünü kazandı. 

BAKMADAN GEÇME!