Derya Baykal Seren Serengil’e ateş püskürdü: Mahkemenin keyfini sürecek

Güncelleme Tarihi:

Derya Baykal Seren Serengil’e ateş püskürdü: Mahkemenin keyfini sürecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 12:49

Derya Baykal, Seren Serengil’in kızıyla ilgili söylediklerine canlı yayından yanıt verdi. Duymayan Kalmasın’ın sunucusu Seren Serengil, 14 Haziran tarihli bölümde Derya Şensoy’un sevgilisini kullandığını iddia etmişti. İşte Derya Baykal'ın Seren Serengil’e yönelik sözleri!

Haberin Devamı

Seren Serengil'in 'Derya Şensoy sevgilisini sevgilimle kıskandırdı' sözü olay oldu. Kızı hakkında söylenen sözlere dayanamayan Derya Baykal, kendi programı üzerinden cevap hakkını kullandı. Kızlarına laf söylettirmeyeceğini ifade eden Derya Baykal, 'Bazı İnsanlar tazminat davasının mahkemenin keyfini sürecek.' dedi 

"Annelik kolay bir şey değil. Anne olmayan anneliği anlayamıyor. Bu mesleği yapıyorum, beni hiç böyle görmemişsinizdir. Ama sustukça insanlar her şeyi yapabileceklerini sanıyorlar. Televizyonlar bizim babamızın çiftliği değil. Çok değişik duygular taşıyorum. Neredeyse alıp başımı gideceğim. Çok tuhaf bir yere gidiyoruz. Uslup diye bir şey yok mu? Saygı diye bir şey yok mu? Çocuklarıma da bir şeyler söyleyebilirler. Bu işi yapıyorlarsa tabii ki bir diyeti var ama televizyonlarda istediğimiz şekilde, evimizde bir arkadaşımıza konuşuyor gibi konuşamayız..."

Haberin Devamı

Seren Serengil ise Derya Baykal'a şu sözlerle yanıt verdi:

Bu konuşmayı bize değil de, kızınızı karşınıza alıp onuna yapsanız daha iyi olurdu. Kızınızı bir gece kulübünde bizim gördüğümüz gibi inanıyorum ki bu serzenişleri ona yapardınız. Bütün Türkiye kızınızı 'yuva yıkan kadın' olarak gösteriyor. İnternete girerseniz, görürsünüz. Bir anne olarak tabii ki objektif olamıyorlar. Ama bize gelene kadar çocuğunuza 'kızım evli adamla adın çıkıyor' demiyor musunuz?

BAKMADAN GEÇME!