Dertli anne kocası ve gelinini suçladı: Oğlumu yaktılar

Güncelleme Tarihi:

Dertli anne kocası ve gelinini suçladı: Oğlumu yaktılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 00:00

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde oturan 42 yaşındaki Fatma Ediz, diğeri nikahsız 2 eşli 47 yaşındaki kocası Ahmet Ediz’in 2 yıl önce aşk hayatı yaşayıp birlikte olduğu gelini Özlem ile kaçtığı Kırıkkale’de öz oğlu tarafından bıçaklandığını öğrenince apar topar bu kente geldi.

Üç yerinde bıçakladı

“Oğlumu yaktılar” diyen anne Fatma Ediz, kocası ile birlikte gelinini suçladı. Bıçaklama olayı, önceki gün öğlen saatlerinde Kırıkkale’nin Zafer Caddesi üzerinde bulunan Baştaş işhanı önünde meydana geldi. Manavgat’ta oturan Emrah Ediz (20), 2 yıl önce yatak odasında yakaladığı eşi Özlem ile birlikte kaçıp Kırıkkale’ye yerleşen babası Ahmet Ediz’i sokak ortasında yakalayıp, 3 yerinden bıçakladı.

Gözyaşlarını tutamadı

Polis, yerde kanlar içinde yatan Ahmet Eziz’i izleyen kalabalığı uyarıya rağmen dağılmayınca biber gazı sıkarak uzaklaştırdı. Emrah Ediz ise olayden hemen sonra yakalanırken, 2 eşli ve 3 çocuk babası Ahmet Ediz ise tedavi altına alındı. Fatma Ediz, “Bunun böyle olacağını biliyordum. Bir baba öz evladının karısı ile yasak aşk yaşar mı?. Sonunda kocam ettiğini buldu. Ama olan oğluma oldu” diyerek göz yaşlarını tutamadı. Eşine büyük tepki gösteren Fatma Ediz ise boşanacağını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!