Dersimizi aldık

Güncelleme Tarihi:

Dersimizi aldık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 15:56

Her zaman olduğu gibi yeni sezona da şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Göztepe'de, Başkan Mehmet Sepil hiç istememelerine rağmen kadrolarında köklü değişime gideceklerini söyledi.

Haberin Devamı

 "Geçen sezon bize çok iyi bir ders oldu. Önemli deneyim kazandık” diyen Sepil, “Transferde yanlışlarımızı asla tekrarlamayacağız. 10-11 futbolcumuz takımda kaldı. En azından bir sene öncesine göre kadromuz biraz daha korunmuş oldu. Bu sefer çok daha genç ve mücadele edeceğine inandığımız bir ekip kuracağız" ifadesi kullandı.

Altyapıya çok önem verdiğini dile getiren yeni teknik patron Okan Buruk ise, “4-5 genç oyuncuyu kampa götüreceğiz. U17’de final oynayan ekibimizde önemli isimler var. Göztepe’nin çocuklarına sahip çıkacağız. Altyapıyı uzun vadeli düşünmek gerek” diye konuştu. Vleminckx, Maah, Besara ve Leroy’u istemediği yineyelen Buruk, “Hem bizi hedefe götürecek hem de maddi anlamda yormayacak isimleri seçip, maliyetli lig ortalamalarına çekeceğiz. Kadro dışı Giray’la ilgili yönetimin kararı geçerli” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!