Ders gibi hezimet

Güncelleme Tarihi:

Ders gibi hezimet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 00:00

Kurmaylara göre Kaf-Kaf’ı Gaziantep’te liderlik rehaveti yaktı.

Haberin Devamı

Yedi yıldır kazanamadığı Gaziantep BŞB deplasmanında 3-0 yenilerek hem liderliği hem de yenilmezlik unvanını kaybeden KSK’de kurmaylar, farklı mağlubiyeti rehavete bağladı. 1. Lig’de ilk kez oturduğu liderlik koltuğunda sadece bir hafta kalabilen yeşil-kırmızılılarda Başkan Cihan Büyükoral, “Gevşeyince, havaya girince kaybetmek kaçınılmaz. Bu ders gibi yenilgi ayaklarımızın yere basmasını sağlar umarım” diyerek takımı eleştirdi.

Savunma çöktü
Beşinci haftaya kadar ilk 11’de sadece Banahene-Makukula değişikliği yapan KSK’de, sakatlık nedeniyle iki savunmacının ilk kez takımdan ayrı kalmasının faturası ağır oldu. Stoper Onur Akbay ve sağ bek Sercan’ın yokluğunda mecburen Erdi ve Murat Akyüz’ün şans bulduğu Kaf-Kaf defansı, Gaziantep BŞB’li golcü Serdar Deliktaş’ın hat-trick yaparak yıldızlaşmasına seyirci kaldı.

Haberin Devamı

Şikayetçiyim
KSK Teknik Direktörü olarak ligde ilk yenilgisini alan Cihat Arslan ise, ilk golü yedikten sonra takımının sergilediği futboldan memnun olmadığını açıkladı. Arslan, “Kazanmayı rakip kadar istesek 3 puan bizim olurdu. Bireysel anlaşmazlıktan yediğimiz ilk golden sonra takımımı tanıyamadım. Maç kaybedilir ama beni üzen bu kadar kolay pes etmiş olmamız” dedi. Ergin KARATAŞ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!