Ders alınmalı

Güncelleme Tarihi:

Ders alınmalı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 1997 00:00

Serdar ULUER
Haberin Devamı

Şans mı, dikkatsizlik mi, şaşkınlık mı, tecrübesizlik mi? Ergin Ataman için bunlardan hangisini söylemek gerekir bilemiyorum. Türk Telekom PTT'nin coachı 30. dakikada aldığı teknik faul ile maçın kaderini değiştirdi. Bu andan sonra dört sayılık fark ilerleyen her saniyede adeta uçuruma dönüşüp Split'in hiç de haketmediği zaferini getirdi.

Oyuna çok kötü başladık. Winslow ve Miliçeviç bir türlü ribaunt alamadı. İlk sayısını devrenin bitimine 2 dakika kala atabilen Alper ile maç boyu 3 sayıda kalan Tunç sayı üretemeyince, yük Scott'ın sırtına bindi. O da özellikle form atışlarındaki başarısızlığıyla ancak 14 sayı atabildi. Böyle olunca takım moralman çöktü. Üstüne bir de Ataman'ın affedilmez hatası eklenince maç koptu gitti. Ancak, maçı çok kötü yöneten İtalyan ve Avusturyalı hakemler ikinci yarıda açılan Miliçeviç'i de düdükleriyle durdurarak, maçın skorunda etkili oldular.

İlk maç belki çok önemli ancak, ligde fırtına gibi esen ve bu yıl ilk kez müzesine Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı götüren Türk Telekom PTT bundan sonraki maçlarında bu yaptığı hatalardan ders alıp, grubunda istediği dereceyi elde edecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!