Deron geldi ben de gelirim

Güncelleme Tarihi:

Deron geldi ben de gelirim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2013 00:54

Durant kariyerinde bir gün İstanbul’a yolunun düşebileceğini söyledi.2010 yılında kupa kaldırdığı şehirde basketbol oynamaktan büyük keyif aldığını vurgulayan Oklahoma’nın süper yıldızı, “Deron Williams iki yıl önce Beşiktaş’ta oynamıştı, kimbilir belki ben de tutkulu Türk taraftarların karşısına çıkarım” dedi.

Haberin Devamı

LEBRON James ile birlikte dünyanın en iyi iki basketbolcusundan biri olarak gösterilen Oklahoma City Thunder’ın yıldız oyuncusu Kevin Durant, “Dünya Şampiyonluğu yaşadığım şehir İstanbul’da tekrar olmak beni heyecanlandırıyor” dedi.

Konu İstanbul’dan açılmışken de süper yıldız ekledi: “Deron Williams iki sezon önce lokavt döneminde Beşiktaş’a gelip bu güzel şehirde oynamıştı… Kim bilir belki de bu büyüleyici şehre kariyerimin ilerleyen günlerin de yolum düşer. Bu fantastik şehir ve tutkulu taraftarların önünde basketbol oynamaktan büyük keyif alırım…”

‘BOSTON’IN HATASINA DÜŞMEYECEĞİZ’

Mütevazİ tavırlarıyla dikkat çeken Durant, cumartesi günü Ülker Sports Arena’da karşılaşacakları F.Bahçe Ülker’in Avrupa’nın önemli ekiplerinden olduğunu vurguladı.
Oklahama City’nin süper starı, bu mücadeleye ilişkin, “Rakibimiz geçen yıl Boston’ı yendi. Ama biz Boston’ın düştüğü hataya düşmeyeceğiz” diye konuştu.
F.Bahçe’nin koçu Obradovic’i tanıdığının altını çizen ABD’li yıldız, “Değişik ve iyi bir takıma karşı oynayacak olmak benim açımdan çok önemli bir deneyim, şunu belirteyim zor maç olacak… Ama iyi bir oyun planıyla kötü bir sürprize izin vermemeyi hedefliyoruz... Maça gelecek taraftarlara da şunu söyleyebilirim mücadele eğlenceli olacak” ifadesini kullandı.
Milli Takımdan sonra Oklahama formasıyla Türk basketbolseverlerin karşısına çıkacak olmanın güzel olduğuna ve şehre adım atar atmaz heyecanlandığına dikkat çeken Kevin Durant Hürriyet’e şunları anlattı...

Haberin Devamı

Deron geldi ben de gelirim

LeBron’a karşı oynamanın keyfi çok ayrı…

“EN iyinin ben mi yoksa LeBron mu olduğu başkalarının vereceği bir karar ama şu var; LeBron James benim saygı duyduğum ve karşısında oynamaktan en keyif aldığım oyuncu… Ben her geçen gün kendimi geliştirerek daha iyi olmaya çalışıyorum. Ama dediğim gibi ‘en iyi kim’ sorusuna yanıtı ben değil başkaları verecek.“

Nba’in en etkili forvetlerinden

Haberin Devamı

- Doğum tarihi: 29 Eylül 1988
- Doğum yeri: Washington
- Boy: 2.06 m.
- Kilo: 107 kg.
- Pozisyon: Forvet
Profesyonel kariyeri
- 2007- Seattle Supersonic/O.City

Play off sayı ortalamaları

- 2010 25
- 2011 28.6
- 2012 28.5
- 2013 30.8
- Ort. 28.6

Galatasaray üst düzey bir kulüp

“TÜRK takımlarından G.Saray’ı tanıyorum. Drogba ve Sneijder’in çok iyi futbolcular olduğunu biliyorum. Ama ben G.Saray’ın futbolda olduğu kadar basketbolda da önemli bir kulüp olduğunun farkındayım. G.Saray üst düzey bir kulüp. Türkiye’de basketbol ya da futbolda özellikle takip ettiğim bir takım yok. Ama atmosferi ve taraftarı sevdiğim için, bu kulüpler hakkında daha çok bilgi almayı ve takip etmeyi isterim.

Haberin Devamı

Yüzüğü takacağım

“NBA’da önümüzdeki sezon ne olacağını kimse bilemez ama en büyük hedefim NBA’de mutlu sona ulaşıp şampiyonluk yüzüğünü parmağıma takmak.”

İdollerim Jordan ve Malone

“İKİ ismin benim açımdan yeri ayrı… Michael Jordan ve Karl Malone… Tracy McGrady de iyi bir örnek. Bir çok yıldızın öne çıkan özelliklerini kendime katarak daha iyi bir basketbolcu olmaya çaba sarfediyorum.”

Yeniden buluşmak

“TÜRK taraftarlara ilgileri için çok teşekkür ediyorum. Bizi bu güzel şehirde ağırladıkları için çok mutluyum. Onları maçımıza davet ediyorum, yeniden buluşmak keyifli olacak…”

Parker’lı Fransa iyi iş çıkardı

“EUROBASKET 2013’te birçok maçı izledim. Turnuvayı Tony Parker’ın Fransası’nın kazanması önemli bir başarı. NBA’de bana karşı oynayan bir çok oyuncu Slovenya’daydı. Sizin takımınızdaki Ersan ve Ömer Aşık gibi…”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!