Dernekten Başkan Gökce'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Dernekten Başkan Gökceye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 16:56

Dernekten Başkan Gökce'ye ziyaret

Haberin Devamı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ İmecikliler Sosyal Kültürel Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetimi Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi ziyaret etti.

Korkuteli İmecikliler Sosyal Kültürel Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri, İmecik Yayla Şenlikleri'nin eski ağaları Hamdi Sarıca ve İbrahim Velican ile İmecik Mahalle Muhtarı Ekrem Kurt eşliğinde Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi makamında ziyaret etti. Mevcut şenlik ağası Ali Yalçın'ın yurt dışında olması nedeniyle ziyarete katılamadığı belirtildi.

Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Bir kardeşiniz ve enişteniz olarak yaptığınız ziyaretten mutluluk duydum. Her ne kadar bazı zamanlarda iletişim kopukluğu yaşanabilse de inşallah çalışmalarımız gayretli ve daha sağlıklı bir şekilde devam edecektir" dedi.

Önümüzdeki aylarda İmecik ve Avdan gibi bölgelerde yol çalışmalarının yapılacağını aktaran Başkan Gökce, "İlçemize bağlı tüm mahallelerimizdeki eksiklikleri biliyor ve imkanlar doğrultusunda gideriyoruz. Çalışmalarımız hakkında farklı yorumlar, farklı düşünceler olabilir. Bunlar bizim baş tacımızdır. 2017 yılında 45 mahallemizde asfalt, kilitli parke taşı, yeni yol açma, yol genişletme ve zemin çalışmaları yaptık. Gönül ister ki tüm mahallelerimizde tüm çalışmaları birden yapalım ve tamamlayalım. Sizin de bildiği gibi Büyükşehir yasasıyla birlikte belde ve köylerimiz mahalleye dönüştü. Bu yüzden hizmet alanımız çok büyüdü. Her hizmet aciliyet ve sırasıyla yapılıyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!