Derneklere proje desteği

Güncelleme Tarihi:

Derneklere proje desteği
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 14:56

Derneklere proje desteği

Haberin Devamı

OSMANİYE İl Dernekler Müdürü Adnan Gizlice, İçişleri Bakanlığı bütçesinden derneklere proje desteği verileceğini duyurdu.
Dernekler Kanunu kapsamına giren ve tüzel kişiliği bulunan dernekler ile derneklerin oluşturduğu federasyon ve konfederasyonların proje yardım başvurusu yapabileceğini kaydeden Gizlice, şu açıklamayı yaptı:
"İlk genel kurulunu yapmayan ve organlarını oluşturamayan dernekler ile bu derneklerin şube ve temsilcilikleri yardım başvurusunda bulunamaz. Proje başvurusu ve uygulamasında şube ve temsilcilikler genel merkezlerinden bağımsız hareket edemezler. Başvuru sahibi en fazla bir projeyi gerçekleştirmek üzere başvuruda bulunabilir. Her dernek PRODES’e giriş şifresi ile sadece bir proje girişi yapabilmektedir. Birden fazla başvurular dikkate alınmaz. Her dernek bir yıl içerisinde sadece bir kere proje yardımı alabilir. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığından proje desteği almış olup, projesini tamamlayamamış derneklerin müracaatı kabul edilmeyecektir."
Gizlice, proje başvurularının 31 Mart 2017 tarihine kadar www.dernekler.gov.tr adresinde yer alan Proje Destek Sistemi (PRODES) üzerinden elektronik olarak yapılacağını kaydetti.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!