Derme çatma sal 2 cana mal oldu

Güncelleme Tarihi:

Derme çatma sal 2 cana mal oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 13:00

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi Beykonak Köyü'nde varil ve buzdolabı kapağından sal yaparak barajda balık tutan 40 yaşındaki Mehmet Özen ile 10 yaşındaki Soykan Duyar, salın alabora olması sonucu boğularak öldü

Haberin Devamı

Uzunköprü Sanayi Sitesi'nde çalışan 1 çocuk babası Mehmet Özen, köyden arkadaşının çocuğu Soykan Duyar'ı da yanına alarak Beykonak Köyü Barajı'nda balık tutmaya gitti. Baraj kenarında buldukları varil ve buzdolabı kapağından derme çatma yaptıkları salın üzerinde balık tutan Mehmet Özen ile Soykan Duyar bir süre sonra alabora olan saldan suya düştü. İkilinin gece geç saat olmasına rağmen dönmemesi üzerine aileleri jandarmaya haber verdi. 

BOĞULMADAN ÖNCE KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Jandarma ve AFAD ekiplerinin saatlerce süren arama çalışmalarının ardından Soykan Duyar ve Mehmet Özen'in barajda cesetlerine ulaşıldı. Sudan çıkarılan cesetler savcının incelemesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, Mehmet Özen'in boğulmadan önce kalp krizi geçirdiği belirtildi.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı

Ali Can ZERAY / EDİRNE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!