Derin tutkusu için daldı

Ayşegül Dinçkök, Mehmet Turgut’un “Sualtında İntiharlar” sergisinin küratörlüğünü üstlendi. Dinçkök, Turgut’un sualtındaki çalışmalarını da fotoğrafladı.

Haberin Devamı

Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök’ün eski bir yüzücü olan eşi Ayşegül Dinçkök, sualtında çektiği fotoğrafları “Derin Tutku” adlı sergiyle tanıtmıştı. Dinçkök, şimdi de fotoğrafçı Mehmet Turgut’un “Sualtında İntiharlar/Underwater Suicides” adını verdiği sergisinin küratörlüğünü üstlendi. Dinçkök’ün kamera arkasını da fotoğrafladığı sergi, 27 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda sanatseverlerle buluşacak.

Diva eğlencesi

Türk müziğinin ‘divası’ Bülent Ersoy, önceki akşam Cahide’de sahneye çıktı. Pop şarkıların da yer aldığı repertuvarıyla eğlence tutkunlarına unutamayacakları bir gece yaşatan Ersoy’u dinlemeye gelenler arasında iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de vardı. Ender Mermerci, Heves Ekinci, Selma Türkeş, Aslı Kuseyrioğlu, Melis Murathanoğlu, Gülay Kamaz ve Nur Yerlitaş, Ersoy’un şarkıları eşliğinde gece boyunca dans edip eğlendi. Ünlü sanatçı, yoğun istek üzerine 18 Eylül Salı akşamı da Cahide sahnesinde olacak.

Haberin Devamı

Dice Kayek Londra’da

20. yılını kutlayan Dice Kayek, geçtiğimiz ekim ayında Paris’teki Galeries Lafayette’te açtığı, büyük beğeni toplayan Pop-Up Store’u şimdi de Londra’ya taşıdı. Londra’nın ilk ve en prestijli ‘department store’larından biri olan Fenwick, New Bond Street’te bulunan üç büyük vitrininin tamamını Dice Kayek markasına ayırdı.

Alışveriş partisi

Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi bu akşam Vogue Türkiye dergisinin düzenlediği 3. Vogue Fashion’s Night Out etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Etkinliğe katılan markaların mağazalarında, Arzu Kaprol tarafından tasarlanan çanta ve tişörtler satılacak. Elde edilecek gelir, Tohum ve Otizm Vakfı’na bağışlanacak.

Kızının hakkını arıyor

Eski Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah’ın eski eşleri arasındaki miras davası sürüyor. Kızı Nilüfer’in mirastan men edilmesinden sorumlu tuttuğu Şah’ın ilk eşi Esra Birgen’le mahkemelik olan Manolya Onur’u önceki gün sevgilisi Can Bozok’la Bebek’te gördüm. Onur, davanın devam ettiğini söyledi: “Hak yerini bulacak. Kızımın babasının Şah olduğu inkâr edilemez!” Onur, Esra Birgen’in mahkemeyi uzatmak için 300 bin dolar rüşvet verdiğini kanıtladığını da iddia etti.

Haberin Devamı

Mutlu aile tablosu

Biricik Suden, Güzide Duran, Yeşim Salkım gibi birçok ünlü isimle birliktelik yaşayan İlker İnanoğlu, aradığı mutluluğu sonunda Zeynep Mutlu’da buldu. İnanoğlu ve geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da ayağını öpen sevgilisi Mutlu, önceki gün Bebek’teydi. Yanlarında Mutlu’nın kızı Nazlı Kulaberoğlu da vardı. Nazlı’yı kucaklayıp öpen İnanoğlu, onunla oyunlar oynarken objektife böyle yansıdı.

Çolakoğlu DJ kabininde

Şarkılarıyla geçtiğimiz yaza damgasını vuran aranjör Ozan Çolakoğlu, bu akşam Sortie’de performans sergileyecek. Ünlü sanatçılara yaptığı besteler ve düzenlemelerle adını duyuran Çolakoğlu, Sortie’deki partilere kış boyunca devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları