Derin düşünmek için uygun bir gün

Bugün değiştirici düşüncelerin gücünü hissedeceksiniz. Pluton- Merkür arasında kuvvetli bir etkileşim meydana geliyor.

Üstelik Merkür geri giderken bu konumun meydana gelmesi, düşüncelerin belirgin olmasına, zekanızın açılmasına ve görüşünüzün kuvvetlenmesine neden olacak. Şimdiye kadar düşünmediğiniz veya anlamadığınız durumların farkına varacaksınız. Düşünce biçiminizde değişiklik meydana getirebilirsiniz. Kendinizi yenilemek istiyorsanız, bugün derin düşünmek için çok uygun bir gün. Ne yapacağınızı, ne istediğinizi ve nasıl yapmanız gerektiğini belirleyebilirsiniz. Üstelik Mars’ın verdiği enerji, düşüncelerinizin hızlanmasına neden olacak ve alacağınız kararlar pek çok şeyin değişmesine neden olacak. Gizli kalmış, bilmediğiniz yetenekleriniz zihninizin derinlerinden yükselip açığa çıkabilir.

BOĞA burcu çocukları

Boğa çocukları son derece sevimli, sakin ve keyifli çocuklardır. Uykuya ihtiyaçları diğer burçların çocuklarından daha fazladır. Bu nedenle beslenmelerine ve uykusunu almasına özen gösterirseniz, bir Boğa çocuğu sizi hiç üzmeyecek ve rahatsız etmeyecektir. Şayet çok ağlıyorsa ve huzursuzsa önemli bir sıkıntısı var demektir. Onu anlamaya ve rahatsız olduğu ne varsa bunları ortadan kaldırmaya özen gösterin. Bütün sıkıntısı bitecektir. Sevgiye, rahat ortama ve emniyette olduğunu bilmeye ihtiyacı olan Boğa çocuklarını seyahate götürmek pek kolay değildir. Yolculuk hazırlıkları sırasında bile problem çıkarabilir. Seyahat sırasında rahat etmek istiyorsanız, yanınıza Boğa çocuğunun evle bağlantıda olduğu duygusunu uyandıracak sevdiği eşyaları yanınıza alın. Özellikle kendi yastığını yanınıza almayı unutmayın. Yastığına sarılıp yattığı zaman her şeyi unutacak ve derin bir uykuya kolay dalacaktır. Boğa çocuğu yalnız kalmaktan pek hoşlanmaz. Aslında tek başına oynayabilir, uyuyabilir. Fakat etrafında birilerinin olmasına ihtiyacı vardır. Çünkü Boğa çocukları ilişki kurarak öğrenen çocuklardır. Güzel ilişkiler içinde bulunduğu zaman sağlıklı büyür. Duyguları karıştığı zaman, kendini emniyette hissetmediği zaman hemen hasta olur. Böyle bir durumda annesinin ilgisine çok fazla ihtiyaç duyar. Zaten annesiyle güçlü ilişkiler içinde bulunduğunu ve sevildiğini bildiği zaman huzursuzluk çıkarmayacak, sağlık problemleri de olmayacaktır. Boğa çocuklarının doğuştan parayla ilişkileri kuvvetlidir. Hesap yapmasını, maddeyle ilişki kurmasını sağlayacak oyuncaklar, özellikle legolar son derece geliştirici olacaktır. Çok huzursuzlandığı zamanlar dışarı çıkarın ve trafikten uzak parklarda yürüyüş yapın ve oyun oynayın. Huzursuzluğu hemen geçecektir.

Astrolojik ilişkiler

Eşinizle birbirinize çok benzediğinizi ve bu nedenle çok fazla tartıştığınızı yazmışsınız. Doğum haritalarınızın uyumluluğunu incelediğim zaman aslında birbirini tamamlayan ve çok uyumlu bir çift olduğunuz görülüyor. Fakat her ikinizin de güçlü Satürn etkisinde doğmuşsunuz. Satürn, sizi zorlayıcı, tahammülü yüksek ve iradeli bir şahsiyet yapıyor. Fakat aynı zamanda sert ve iddialı biri olmanıza neden oluyor. Eşiniz de son derece kararlı ve sert tabiatlı biri olmalı. Yanına yaklaşılmaz gibi görünebilir. Fakat son derece zeki ve duygularını kendine saklayan biri. Her ikiniz de çok güçlüsünüz. Aranızdaki çatışmalar gücünüzü ortaya koymak için açığa çıkıyor. Aslında birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. Fakat kendinizi kabul ettirmek için mücadele ediyorsunuz. O da sizin gibi davranıyor. Zaten siz de bunun farkındasınız ve birbirimize çok benziyoruz, diyorsunuz. Çatışmaların çıkmasını istemiyorsanız, onu anladığınızı belli edin. Siz onu zorlamaktan vazgeçtiğiniz zaman o da vazgeçecek ve daha ılıman bir ortam meydana gelecek. Ancak, birbirinizin gelişmesini ve gücünüzün farkına varmanız için birbirinizi zorlamaya ihtiyacınız var. Fakat bu durumu abartmayın. Bunun bilincine vardığınız zaman ilişkinizin ne derece uyumlu olduğunu anlayacaksınız.

RUMUZ: ESKİŞEHİR
Yazarın Tüm Yazıları