Derik'te 2 bin 80 öğrencinin katıldığı yaz spor kursları sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Derikte 2 bin 80 öğrencinin katıldığı yaz spor kursları sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2018 18:45

Derik'te 2 bin 80 öğrencinin katıldığı yaz spor kursları sona erdi

Haberin Devamı

Emrullah KARAKAŞ/DERİK (Mardin), (DHA)- MARDİN'in Derrik ilçesinde yaz ayları boyunca öğrencilerin tatilini iyi değerlendirmeleri için kaymakamlık, belediye ve Derik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle 8 dalda açılan ve 2 bin 80 öğrencinin katıldığı yaz spor kursları düzenlenen törenle sona erdi.
Derik ilçesinde okulların kapanması ile futbol, badminton, voleybol, basketbol, wushu, kick boks, muhay thai ve yüzme olmak üzere toplam 8 branşta açılan ve 2 bin 80 sporcunun 3 ay boyunca katıldığı yaz spor kursları sona erdi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda düzenlenen kapanış seremonisine, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas, Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomakteki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Dursun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Çakmak ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Kaymakam Kafkas, kursları konu alan kısa bir konuşma yaptı.
Konuşmanın ardından yaz spor kurslarında başarılı olan 4 kursiyere bisikletle ödüllendirilirken, 40 kursiyere de kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediyeler verildi. Yaz kurslarına katılan 2 bin 80 kursiyere de katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.
İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Dursun, burada yaptığı konuşmada, kursların 3 ay devam ettiğini belirterek, "3 aydır sürdürdüğümüz yaz spor okullarının kapanış seremonisini yaptık. Kapanış seremonisi sonucunda 3 aylık sürede 2 bin 80 sporcuyla 8 branşta faaliyet gösterdik. Faaliyetlerimizin sonucunda dereceye giren sporcularımıza ödüllerimizi takdim ettik. Başarılı sporcularımıza bisiklet hediye ettik, diğer sporcularımıza kırtasiye malzemeleri ve ayakkabı hediye ettik. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü olarak görevimiz olan sporun alt yapısını oluşturmak için her zaman hazırız" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!