Deri ceket almanın püf noktaları

Güncelleme Tarihi:

Deri ceket almanın püf noktaları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 14:38

Bu sezon nasıl bir deri ceket almayı planlıyorsanız planlayın, birkaç püf noktasını gözden kaçırmayın.

Haberin Devamı

Deri ceketler, erkek gardırobunda her sezon olması gereken temel parçalardan sayılıyor. Özellikle hafta sonu tarzına uygun bu havalı ceketlerden almak için, illa motor kullanmanız gerekmiyor tabii. Siyah bir deri ceketin biraz kısa ve fit, ayrıca ‘bomber’ model olanını tercih ederseniz, işte size sezonun ‘havalı havacı’ teması. Jean ya da fit kumaş pantolon ve kaşkol da eklendi mi, bu temayı yakaladınız bile.
Bu sezon nasıl bir deri ceket almayı planlıyorsanız planlayın, birkaç püf noktasını gözden kaçırmayın. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Bu havacı temasını abartmadan nasıl cool gözükürsünüz, bir bakalım. Öncelikle uzun dönemlik bir yatırım sayılacak ve çokça para sayacağınız deri ceketinizi seçmekle başlayalım.

 Asi bir hava istiyorsanız, ana renk kodu kesinlikle siyah olmalı. Moda değişse de bu asi havanın rengi değişmez. Mutlaka siyah olmalı deri ceketiniz. Bir de füme ve koyu grilere izin var.
◊ Deri ceketinizin ‘trendy’ gözükmesini istiyorsanız, motorcu tarzı dikişler ile omuz ve dirseklerde ekstra pedler ve mutlaka hâkim yaka olmalı.
◊ Ceketin, bu sezon moda olan ve rahatça bulabileceğiniz ince, hafif ve yumuşacık deriden olmasına
dikkat edin.
◊ Çok kaba, kalın ve büyük beden olanların modası da geri geldi. Kalın koyun kürklü napalar, volümlü, kapitoneli kısa bomber ceketler var. Yani beli lastikli ve oversize montlara yeşil ışık yakabilirsiniz.
◊ Deri ceketinizi deri olan başka herhangi bir ürünle birlikte giymeyin. Ayakkabı ve eldiven hariç.
◊ Bu sezon oldukça moda olan bir kombinasyon da deri ceket ile balıkçı yaka kazak olacaktır. Krem ve ekru renkte olanla deneyin.
◊ Motocross deri ceketiniz her duruma uygun değil. Örneğin beş cep klasik, chino pantolonunuzla ve polo yaka tişortlerinizle giymeyin. Bu sezon moda olan az yırtık bir jean ve boğazlı dar triko ile deneyerek dinamik ve asi bir görüntü
elde edin.
◊ Asi görünümlü bir ceketin kalçanıza değmeden bel altında bitmesi gerekir, aklınızda olsun. Bu sezonun en iyilerini Diesel, Armani Jeans, DESA, Que, Tween, CK Jeans ve Hugo Boss’ta bulabilirsiniz.

Deri ceket almanın püf noktaları


Haberin Devamı

Yardımcı ürün yırtık, taşlanmış, açık renk jean olacaktır. Fakat abartmayın derim. Hafif ağartılmış ve hafif yırtılmışları tercih edin.

Haberin Devamı

Aksesuar olarak siyah deri, zımbalı bileklikler, zımbalı asker postalları ve rock’n roll tarzı zımbalı deri ceketler artık out.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!