Dereli kardeşler çok mutlu

İstanbul Motor Piston’un sahibi Mehmet Dereli geçen hafta, eşi Şebnem Dinçgör’den boşanması ve hemen ardından Hülya Avşar ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Önceki gün Nişantaşı’ndaki Biber Bar’da ayaküstü konuştuğum Mehmet Dereli, Hülya Avşar ile ilişkisi hakkında “Çok mutlu ve huzurluyum” derken, Bilgün Sazak’tan boşanarak Bettina Machler ile sürpriz bir aşka yelken açan abisi Sinan Dereli de Tarabya’daki Kıyı restorandaydı. Sinan Dereli, sevgilisi Bettina Machler ve arkadaşlarıyla yemekte buluşmuştu.

Mehmet Dereli, Sess Bar çıkışı gazetecilerin Hülya Avşar’ın bir röportajında söylediği “Göbekli erkeklere tahammül edemiyorum” lafına hatırlatınca, “Ben değişmem, o kadar” yanıtını verdi.

Yalnız güzel

Geçtiğimiz aylarda işadamı Hasan Erdem ile ayrılan Ayşe San’ı İstanbul gecelerinde gördüm. Boşandıktan sonra ilk kez görüntülenen Ayşe San arkadaşlarıyla eğlendikten sonra yalnız başına evinin yolunu tuttu.

Çek Bir Sandalye

Haberin Devamı

Coca-Cola, 111 Navy Chair adı verilen proje ile geri dönüştürülmüş PET şişelerini gündelik hayatımızda kullanılabilecek bir tasarıma dönüştürdü. ‘111 Navy Chair’ adı verilen proje kapsamında üretilen sandalyeler dünyaca ünlü tasarımcı ve projenin yaratıcısı Bruce Mau’nun onur konuğu olduğu bir etkinlik ile Mozaik Showroom’da tanıtılırken, “Çek Bir Sandalye” adlı instagram sergisinin de açılışı yapıldı .

Kartalkaya’da kar ve müzik

ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy ve eşi Pervin Ersoy, oğulları Mehmet Reşat’a kayak dersi aldırdı. Ivana Sert ise oğlu Ateş ile karın keyfini çıkardı.

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, geçtiğimiz hafta sonu Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort’te konuklara keyifli saatler yaşattı.

Milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm, sömestr tatilinde oğlu Kerem Can ile Kartalkaya’ya gitti.

Ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu’nun adrenalin tutkunu oğlu Kemal Sadıkoğlu, bu yıl hizmete giren Kartalkaya’daki Kaya Palazzo’nun snowboard bölümünü işletmeye başladı.

Modeli kızı

Emine Ceylan çektiği fotoğraflarda model olarak “Çok farklı, temiz bir güzelliği var” dediği kızını kullandı.

Ünlü avukat Kezban Hatemi’nin oğlu Ali Hatemi, Hikmet Mizanoğlu ile birlikte kurdukları “Mim Art Galeri”, Nişantaşı Mim Kemal Öke Caddesi’nde açıldı. Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın fotoğraf sanatçısı kız kardeşi Emine Ceylan’ın eserlerinin sergilendiği “Mim Art Galeri”nin açılışına AB Bakanı Egemen Bağış’ın yanı sıra, iş ve sanat hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Her katta ayrı eğlence

Haberin Devamı

Absolut Vodka’nın Absolut Flat Parties projesi kapsamında, son 40 yılın modası ve müzikleri eşliğinde Asmalımescit’teki Ansen Suits’te bir parti düzenlendi. Mekanın 4 katında ve 4 ayrı eğlencenin olduğu partiye ünlü isimler katıldı.

Cenk'li geceler

Etiler ve Bodrum’da açtığı My Pavyon ile eğlence hayatına damgasını vuran Cenk Eren’in Kuruçeşme’deki Sortie’nin içinde kendi adını taşıyan ‘Sortie Live By Cenk Eren’ adlı kulübü, geçtiğimiz hafta sonu hizmete girdi. Mekanın açılışına, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü katıldı. Cenk Eren’e sahnede Oya Aydoğan şarkılarıyla Tanyeli de danslarıyla eşlik etti.

Yazarın Tüm Yazıları