Dereceye giren öğrencilere ödül

Güncelleme Tarihi:

Dereceye giren öğrencilere ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 11:49

Dereceye giren öğrencilere ödül

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Antalya'da çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen fen bilimleri ve matematik proje yarışmasında birinci olan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi öğrencileri Tevfik Öz ve Arif Ünal, Okul Müdürü Muammer Çınar ve fizik öğretmeni Ayşe Asude Ural ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir'i ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, yarışmada 149 proje içerisinden ilk eleme sonucunda değişik branşlarda 49 projenin sergilenmeye hak kazandığını belirtti. Bu projelerin 14'ünün fizik dalında olduğunu aktaran Sarıdemir, fizik projeleri içerisinde il birinciliğini Çağlayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin kazandığını ve kendilerini tebrik ettiğini söyledi.

5 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİDEN İKİNCİLİK

Antalya Sabiha Gökçen Anaokulu tarafından il genelinde düzenlenen 'Ben bir doğa fotoğrafçısıyım' adlı fotoğraf yarışmasında ikinciliği elde eden Manavgat Anaokulu öğrencisi 5 yaşındaki Seyde Efe Yıldırım'a da İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir tarafından ödül verildi. Seyde Efe Yıldırım'ın fotoğrafının komisyonda değerlendirilerek ikinci olduğunu kaydeden Sarıdemir, "Öğrencilerimizin gösterdiği üstün gayretleriyle elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor. Öğrencimizi yetiştiren ailesi ve okul yönetimini tebrik ediyor, öğrencimize hayatında başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!