Dereceye giren öğrenciler, Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Dereceye giren öğrenciler, Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 12:21

Dereceye giren öğrenciler, Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)- KIRKLARELİ Merkez Bilal Yapıcı Spor Lisesi Okullar Arası Kros Grup Yarışmaları ve Merkez Anadolu Lisesi öğrencileri masa tenisi okullar arası grup müsabakalarında dereceye giren öğrenciler okul müdürleri, öğretmenleri ve antrenörleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Öğrencilerimizin başarıları bizleri çok memnun etti. Bizler öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında kültürel ve sportif alanlarda da başarılı olmalarını istiyoruz. Öğrencilerimize destek olan öğretmenlerimize, antrenörlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Merkez Anadolu Lisesi masa tenisi kız takımı Tekirdağ ilinde yapılan okullar arası grup müsabakalarında 1.grupta Kastamonu ve Sakarya’yı yenerek grup 1.oldu. Elemelerde Balıkesir ve İstanbul ve İzmir’i yendi. Finalde Kütahya’yı da yenerek grup birincisi olarak Karaman’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Merkez Bilal Yapıcı Spor Lisesi öğrencileri de Aydın ilinin Kuşadası ilçesinde düzenlenen “Okullar Arası Kros Grup Yarışmaları’nda; Kros Genç Kızlar B (3000 m.) kategorisinde Kırklareli ilini temsil etti. Bilal Yapıcı Spor Lisesi Kız Takımı 18 ilden katılan 160 sporcu arasından Grup birincisi olarak 4-5 Mart 2017 tarihinde Malatya ilinde yapılacak olan “Kros Türkiye Birinciliği” yarışmalarına katılmaya hak kazandı. Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!