Derbiyi farklı kazanacağız

Güncelleme Tarihi:

Derbiyi farklı kazanacağız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2009 11:24

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi, Bülent Deriş, gol sorununu Fenerbahçe maçında çözeceklerini ve derbiyi farklı kazanacaklarını söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Deriş,  “Derbinin kaliteli bir futbola sahne olacağını düşünüyorum; ama atmosferi fazla germemek gerekir. Biz Fenerbahçe Stadı’na nasıl gidiyorsak, Fenerbahçe de bizim stadımıza aynı şekilde gelecektir. Fenerbahçe’nin ekstra bir güvenlik önlemiyle geleceğine inanmıyorum.  Onları en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.


TÜRKİYE KUPASI’NI YİNE KAZANACAĞIZ
Ziraat Türkiye Kupası’nda iyi bir kura çektiğimizi inanıyorum. Zaten Türkiye Kupası’nda son senelerde hep başarı elde ettik. Bu sezon da öyle olacak kupayı kaldıracağız.

FENERBAHÇE’Yİ FARKLI YENECEĞİZ
Derbinin kaliteli bir futbola sahne olacağını düşünüyorum; ama atmosferi fazla germemek gerekir. Beşiktaş’ın 3 puana ihtiyacı var.

Fenerbahçe’yi farklı bir şekilde yeneceğimize inanıyorum. Gol yollarında biraz sıkıntı yaşıyoruz, ama bu durum Fenerbahçe maçında son bulacak. Sevinen taraf Beşiktaş olacak.

Beşiktaş, son 5 maçtır çıkış yakaladı. Dolayısıyla futbolcularımızın üzerinde bir baskı olacağını düşünmüyorum. Biz Fenerbahçe’yi en iyi şekilde ağırlayıp, Kadıköy’e iyi bir şekilde göndereceğiz.

FENERBAHÇE’NİN EKSTRA GÜVENLİĞE İHTİYACI YOK
İl Güvenlik Kurulu’nda koruma tedbirleriyle ilgili kararlar alınıyor. Özel Güvenlik sayısı belli. Bunun dışında özel güvenlik adına statta birilerinin olması mümkün değil.
Bizim stadımız her zaman güvenilir bir stattır.

Biz Fenerbahçe Stadı’na nasıl gidiyorsak, Fenerbahçe de bizim stadımıza aynı şekilde gelecektir. Fenerbahçe’nin ekstra bir güvenlik önlemiyle geleceğine inanmıyorum.  Onları en iyi şekilde ağırlayacağız.

BAZI TARAFTARLARA VERİLEN CEZAYI ABARTMAMAK GEREK
İl Güvenlik Kurulu bir karar aldı. Asayiş Şubesi’nden alınan görüntü ve bilgilerle bazı taraftarlar, 1 yıl boyunca maçlardan men edildiler. Biz bu kararlara saygı duyuyoruz. İtiraz edemiyoruz.  5-10 kadar taraftarımızın üçü 1 yıl boyunca stada girmeme cezası, bazıları 6 ay hak mahrumiyeti cezası, bazıları da para cezası almıştır.

Çok büyük rakamlar ve cezalar değildir. Meşale yakan ya da sahaya yabancı cisim atan arkadaşlar vardı. Bunların sayısı çok abartılacak gibi değildir.
Ama Beşiktaş taraftarını 5-10 kişi temsil etmiyor. Stadımızın kapasitesi 32 bin kişi…

DERBİDE TARAFTARIMIZ TAM DESTEK VERECEK
20 milyon taraftarımız var.  Hepsi de bütün gücüyle Beşiktaş’ı destekleyecek.
Derbide de taraftarımızın tam desteğini alacağız. Cumartesi günü Beşiktaş taraftarının maça gelmesini ve takımı maçın son saniyesine kadar desteklemesini istiyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!