Derbiyi alır konuşuruz

Güncelleme Tarihi:

Derbiyi alır konuşuruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Briegel, yönetimle görüşmek için G.Saray maçını bekliyor

Yeni sezon için transfer planlarını yapmaya başladığını belirten Beşiktaş Teknik Direktörü, ‘‘Takımın başında kalmak istiyorum. G.Saray maçını kazanıp, yönetimle masaya oturacağım. Yeni sezon için büyük hedeflerim var’’ dedi.

Geniş rapor hazırlıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Hans Peter Briegel, gelecek sezon için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü açıklayarak, ‘‘Transferler için yardımcılarımla geniş bir rapor hazırlıyorum. Ligin 29. haftasında Galatasaray ile yapacağımız lig maçını kazandığımız takdirde yönetimle masaya oturacağım’’ dedi.

Türkiye aşığı

Avrupa'nın bir çok kulübünden transfer teklifleri aldığını vurgulayan Briegel, Beşiktaş'ta göreve devam etmek istediğini belirterek şöyle konuştu: ‘‘Bana inanan Beşiktaşlı taraftar ve yöneticilere yanlış yapmadım. Feldkamp gittiğinde söz verdiğim için kaldım. Çok iyi bir ekip oluşturduk. Kaldığım süre içinde Türkiye aşığı oldum. Ayrılmak istemiyorum.’’

ÇIKIŞIMIZ İŞARETTİR

Beşiktaş'a alıştığını kaydeden Briegel, ‘‘Ailemle birlikte Türkiye'de huzur bulduk. Futbol yaşamımda bugüne dek almadığım keyfi İstanbul'da, Beşiktaş'ta yaşıyorum. Özellikle ligin ikinci yarısında gösterdiğimiz çıkışla neler yapabileceğimizi gösterdik. Benim için moral ve motivasyon önemli. Beşiktaş'a kazandıracak çok büyük hedeflerim var.’’

Yeni bir heyecanla

‘‘Sezon başı yaşanan talihsizlikler olmasaydı bugün zirvede olurdu’’ diyen Briegel sözlerini şöyle noktaladı: ‘‘Bu takımı yeni sezonda yeni bir heyecan ve takviyelerle çalıştırmam halinde büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. Şimdi, Galatasaray maçını kazanıp, yeni yönetimle gelecek sezon için masaya oturmayı düşünüyorum.’’

HERŞEYE SIFIRDAN BAŞLAYACAK

HERŞEYE SIFIRDAN BAŞLAYACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel, gelecek sezon da siyah beyazlı takımın başında kalmak istiyor. Alman teknik adam, yeni sezonda yeni bir heyecan ve yeni bir anlayışla görev yapacağını belirtirken, transfer planlarını da şimdiden hazırlıyor. Briegel, Beşiktaş yönetimi ile Galatasaray derbisinden sonra görüşeceğini açıkladı.

Hamoğlu garanti verdi

BEŞİKTAŞ yöneticisi Ahmet Hamoğlu, siyah beyazlı taraftarlara ve kongre üyelerine teşekkür ederek, ‘‘Alkışlanacak bir Beşiktaş için seferber olduk. Şimdi herkesin kenetlenmesi birbirine yardımcı olması gerekir’’ dedi. Hamoğlu, Beşiktaş'ın ligde şampiyonluk şansının da bulunduğunu kaydederek, ‘‘Hedefimiz, 10 haftadır süren galibiyet serisini sezon sonuna kadar korumak’’ diye konuştu.

YENİ YÖNETİM hesapları inceliyor

BEŞİKTAŞ’'ta tüm hesaplar kontrol altına alınıyor. Dün yönetici Hüsnü Güreli'ye bağlı hesap uzmanları kulübe gelerek tüm defterleri incelemeye aldı. 16 yılın hesap dökümü ile yurt içi ve dışındaki transferlerde yapılan ödemeler tek tek ortaya çıkartılacak. Dün kulübe yönetici Erol Kaynar ile gelen Başkan Serdar Bilgili mali hesap uzmanları ile bir toplantı yaparak gece gündüz çalışılmasını ve iki gün içinde rapor hazırlanmasını istedi. Bu arada, Süleyman Seba bugün kulübe gelerek Serdar Bilgili'ye mazbatasını verip görevi devredecek.

Kartal'da tam gün mesai

BEŞİKTAŞ, Ankaragücü ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını, dün Teknik direktör Hans Peter Briegel yönetiminde Belgrad Ormanları'nda kros idmanı ile sürdürdü. İk saat süren çalışmaya, izinli olan Schaefer ile (A) Milli Takım kampında bulunan Ayhan, Fevzi, Tayfur ve Ahmet ile Ümit Milli Takım kampına çağrılan Nihat ve Yasin, katılmadı. Krosta 10 kilometrelik parkuru, Bayram ile Atilla ilk sırada tamamlarken Beşiktaş, öğleden sonra taktik çalışması yaptı.

Ali Ertem'in acı günü

BEŞİKTAŞ'ın yeni yöneticilerinden Ali Ertem'in babası Naci Ertem vefat etti. Naci Ertem'in bugün Erdek'te toprağa verileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!