Derbide iyi-kötü-çirkin

Güncelleme Tarihi:

Derbide iyi-kötü-çirkin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2014 20:20

Arena'daki derbide tam anlamıyla 'sahalarda görmek istemediğimiz hareket'lerden biri yaşandı.. Penaltı vuruşunda Beşiktaş kalecisi Tolga'nın gözüne lazer tutuldu ve Melo 90 dakikanın ardından sevinirken yaptığı hareketlerle tepki çekti.

Haberin Devamı

İYİ: SEMİH'TEN ALKIŞLANACAK HAREKET

GALATASARAY-Beşiktaş derbisinde Semih Kaya'nın fair play hareketi damga vurdu. 58. dakikada Olcay ile Semih'in başrollerinde olduğu pozisyonda Semih Kaya'dan çıkan topa hakem Cüneyt Çakır aut kararı verdi.

Bu karar üzerine Semih, Çakır'ın yanına gelerek topun kendinden çıktığını söyledi. Sarı kırmızılı taraftarlardan da büyük alkış alan hareket sonrası, Almeida ve Olcay başta olmak üzere Beşiktaşlı futbolcular Semih Kaya'yı tebrik etti.

@apaci__ronaldo
“Son müdahale benden” deyip Cüneyt Çakır’ı uyaran Semih Kaya, sen varya sen, ADAMIN KRALISIN!

@Berkcn1903
Semih Kaya gibi adamlarda çıkıyor arada.

@Hazard1907
Helal olsun Semih Kaya.. Adamsın..

@Cngo1905
Futbolcu sanırsın komple yürek çıkar Adamsın Semih Kaya

@KayabasiAli
Melo biraz Semih Kaya’dan örnek al.

Haberin Devamı

@tayfundmrci
Futbolcu dediğin Semih Kaya gibi olur. Galatasaraylılık bunu gerektirir.

Derbide iyi-kötü-çirkin

KÖTÜ: TOLGA'NIN GÖZÜNE LAZER TUTTU

Galatasaray'ın 38. dakikadaki penaltı golünde tribünlerden bir taraftar(!) Beşiktaş kalecisi Tolga'nın gözüne atış esnasında lazer tuttu. Ama yaptığı bu anlamsız hareket yayıncı kuruluş tarafından tüm Türkiye'ye izlettirildi.

Lazer tutan şahıs görüntülerdeki pişkin gülüşü ve lakayit tavırları kameralardan izleyen herkese yansıtıldı. Bu görüntülerin ekrana yansıdığını öğrenen taraftar hatasını ve rezil olduğunu anlamış olacak ki stadı erkenden terketmek zorunda kaldı.

ÇİRKİN: MELO'NUN HAREKETİ BEŞİKTAŞLILARI KIZDIRDI


Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Beşiktaş galibiyetinin ardından sahadaki hareketleri ve dansı Beşiktaşlıların tepkisini çekti.

İşte Celal Demirbilek'in objektifinden o anlar...

Derbide iyi-kötü-çirkin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!