Derbide 17 yıllık hasrete dev prim!

Güncelleme Tarihi:

Derbide 17 yıllık hasrete dev prim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 08:35

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen ancak son 3 maçında 2 yenilgi alarak zirvenin 6 puan gerisine düşen Galatasaray'da Pazar günkü Kadıköy deplasmanı için hazırlıklar tam hızıyla sürerken, "17 yıllık galibiyet hasretini" dindirmek için de prim belirlendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçı için kesenin ağzını açan Galatasaray yönetimi, sarı-kırmızılı oyunculara Kadıköy'de kazanmaları halinde 1 milyon liralık prim dağıtılmasını kararlaştırdı.

Fenerbahçe derbisine büyük önem veren Başkan Dursun Özbek ve kurmayları böylelikle olası galibiyet halinde futbolculara, TFF'den alacağı 1 milyon 300 bin liranın neredeyse tamamını oyunculara dağıtmış olacak.

YENİDEN ZİRVE HEDEFİ VE HASRETE SON...
Florya Metin Oktay tesislerine kamp kuran ve bu maça tam konsantre olunması için talimat veren Galatasaraylı idareciler, hem 17 yıl aradan sonra sarı-lacivertlileri sahasında mağlup etmek hem de ligdeki kötü gidişe durdurarak çatlak seslerin önüne geçilmesi için seferberlik ilan etti.
Başakşehir maçı öncesi geçtiğimiz aylardan kalan alacakları da futbolcuların hesaplarına yatıran yönetimin bunları da sıfırladığı bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!