Derbi Vakıf'ın

Güncelleme Tarihi:

Derbi Vakıfın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2013 22:16

Vakıfbank, ligin 4. haftasında Eczacıbaşı’nı 3-0’lık sonuçla geçti.

Haberin Devamı

Sarı siyahlılar bu galibiyetle yenilmezlik serisini 58 maça yükseltti. Turuncu beyazlılarda ise Neslihan Demir hastalığı nedeniyle oynayamadı.

ACIBADEM Kadınlar Voleybol Ligi’nin derbisi olan Eczacıbaşı VitrA-Vakıfbank karşılaşmasında gülen konuk Vakıfbank oldu. Eczacıbaşı’nın yıldızı Neslihan Demir’in sağlık sorunları nedeniyle oynayamadığı maçta Vakıfbanklı kızlar rakibini üç setle geçip yenilmezlik serilerini de 58 maça çıkardı. Ligdeki iki namağlup takımı karşı karşıya getiren maça iyi başlayan Vakıfbank oldu. İlk teknik molaya iyi servislerle 8-3 önde giren Vakıfbank karşında dengeyi sağlayan hatta set sonuna 20-18 önde giren Eczacıbaşı, son bölümde hatalar yapınca açılış setini 25-22 kaybetti.

9 SAYILIK SERİ FİŞİ ÇEKTİ

İKİNCİ sete iyi başlayan ise ev sahibiydi. Eczacıbaşı Vitra 12-7 öne geçti. Ancak bu andan sonra toparlanan Vakıfbank, 9 sayılık bir seri yakalayarak rakibini geçti. Setin iplerini tamamen eline geçiren Vakıfbanklı kızlar, kalan kısımda rakibinin skoru eritmesine izin vermedi ve seti 25-17 kazanarak 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın üçüncü seti aynı zamanda son seti. Bu sete iyi başlayan Vakıfbank, istediğini aldı ve 25-20 ile zafere erişti.

Haberin Devamı

SALON: Eczacıbaşı
HAKEMLER: İlhami Şenyurt GG, Esat Danzili GG
Setler: 22-25, 17-25, 20-25
Süre: 81 dakika (27, 27, 27)

Eczacıbaşı VİtrA: Esra Kırıcı **, Büşra Cansu **, Şeyma Ercan *, Senna **, Maja Poljak *, Denise * (Gülden Kuzubaşıoğlu **, Asuman Karakoyun *, Hande Baladin *, Buse Kayacan *)
Vakıfbank: Naz Akyol ***, Gözde Sonsırma ***, Bahar Giudetti ***, Brakocevic ****, Costagrande ***, Fürst *** (Gizem Karadayı ***, Güldeniz Paşaoğlu ***, Gizem Örge ***)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!