Depremzede çocuklara tiyatro ve drama etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Depremzede çocuklara tiyatro ve drama etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 16:34

Depremzede çocuklara tiyatro ve drama etkinliği

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin profesyonel tiyatrosu olan Sanat Tiyatrosu oyuncuları, Ayvacık İlçesi'ndeki deprem bölgesine anlamlı bir ziyarette bulundu. Çocuklarla birlikte tiyatro ve drama etkinlikleri gerçekleştirip, keyifli vaki geçirtti.
Çanakkale Sanat Tiyatrosu ekibi, geçen tiğimiz 6 Şubat'ta meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem ve ardından yaşanan sarsıntılardan olumsuz etkilenen çocukların üzerinden izleri silmek için bölgeye giderek, bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi. Depremzede çocukların gönlünde taht kuran oyuncular, yaptıkları tiyatro ve drama etkinlikleri ile çocukların eğlenceli zaman geçirmelerini sağladı.
Çanakkale Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Abdülkadir Katra, gönüllü olarak deprem bölgesine giderek, çocuklarla birlikte tiyatro ve drama etkinlikleri yaptıklarını söyledi. Bundan sonra da belirli periyotlarla deprem bölgesindeki çocuklarla bir araya geleceklerini ve yapacakları sanatsal çalışmalar ile depremin olumsuz etkilerini çocukların zihninden silmek için katkı sağlayacaklarını belirtti.

Burak GEZEN / ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!