Deportivo kendi hatasına kurban gitti! Emre Çolak...

Güncelleme Tarihi:

Deportivo kendi hatasına kurban gitti Emre Çolak...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 17:18

İspanya La Liga'da 11. hafta mücadelesinde Granada ile Emre Çolak'ın formasını giydiği Deportivo La Coruna kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Nuevo Estadio de Los Cármenes'te oynanan karşılaşma, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Emre Çolak, Granada maçına ilk 11'de başlarken, Florin Andone'nin 64. dakikada attığı golün ara pasını veren isim oldu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Andone'nin ilk vuruşunu Ochoa çıkarırken, bir dokunuş daha yapan Andone, topu filelerle buluşturarak tabelayı değiştirdi.

Deportivo'da kaleci Przemyslaw Tyton, 81. dakikada David Barral'ın sağdan ortasında topu koltuğunun altından kaçırarak kendi ağlarıyla buluşturdu ve maça denge geldi.

Alınan bu sonucun ardından Deportivo puanını 10 yaparken, Granada da 4 puana çıktı. Ligin bir sonraki haftasında Deportivo sahasında Sevilla ile mücadele edecek.

Deportivo kendi hatasına kurban gitti Emre Çolak...

Haberin Devamı

EMRE ÇOLAK NASIL OYNADI?
75 dakika sahada kalan Emre Çolak, 25 isabetli pas (%60) atarken, 1 önemli pasın sahibi oldu. 3 uzun topundan 2'si isabet kaydetti. 1 pas arası yaptı. 1 defa bariz gol şansına girip yararlanamadı. 2 şutundan 1'i kaleyi buldu. 9 ikili mücadeleye girerken bunlardan 2 tanesinde başarılı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!