Deportivo Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Deportivo Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 14:43

İspanya Liginde şampiyonluk yarışı kaldığı yerden devam ediyor. İspanya Ligi 34. hafta mücadelesinde Deportivo bu akşam evinde lider Barcelona'yı ağırlayacak. Milli oyuncumuz Arda Turan bu maçta rahatsızlığından dolayı forma giyemeyebilir. Peki, Deportivo Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı izlenecek?

Haberin Devamı

La Liga'da 34. hafta dün oynanan maçlarla başladı. Şu an ki puan durumunda Barcelona, şampiyonluk mücadelesinde averaj farkıyla birinci konumda. Atletico Madrid ile aynı puana sahip olan Barça için bu maç hayati önem taşıyor. Deportivo ve Barcelona'nın oynadığı son 3 maçta Barcelona'nın 1 galibiyeti bulunuyor. Diğer iki karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

DEPORTİVO BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Deportivo Barcelona

Stad: Riazor Stadyumu

Tarih: 20 Nisan 2016 Çarşamba

Saat: 21.00

Kanal: Lig Tv 3


Milli oyuncumuz Arda Turan

ARDA SON ANTRENMANA KATILAMADI

Barcelona'da forma giyen milli oyuncumuz Arda Turan, gastrit teşhisi nedeniyle son antrenmana katılamadı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Arda'nın yarın deplasmanda Deportivo ile oynanacak lig maçında forma giymesinin iyileşme sürecine bağlı olacağı bildirildi.

Haberin Devamı


Barcelona'lı futbolcu Neymar

NEYMAR'IN FORMSUZLUĞU ENDEŞİLENDİRİYOR

Katalan gazetesi La Vanguardia'nın haberine göre Brezilyalı futbolcu Neymar'da son haftalarda görülen formsuzluğun Barcelona Kulübünü endişelendirdiğini iddia etti. Çıktığı son 5 maçta gol atamayan Neymar'ın düzensiz yaşadığı, reklam filmi çekimleri nedeniyle sık sık seyahat ettiği ve gece geç saate kadar süren kutlamalara katıldığı öne sürüldü.

Messi'nin arabasına saldırmak istediler

Çıktığı son 3 maçı kaybeden Barçaya taraftarın tepkisi büyük oldu. Geçtiğimiz hafta alınan Valencia yenilgisinden sonra bir grup Barcelona taraftarı Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin aracına saldırmak istedi.

MUHTEMEL 11'LER

Deportivo: Manuel Fernandez, Manuel Pablo, Navarro, Sidnei, Laure, Borges, Mosquera, Cani, Fajr, Juanfran, Lucas Perez

Barcelona: Bravo, Alves, Mascherano, Bartra, Alba, Iniesta, Busquets, Rakitic, Messi, Neymar, Suarez

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!