“Depardiyevski” Rus pasaportunu almaya geldi

Güncelleme Tarihi:

“Depardiyevski” Rus pasaportunu almaya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2013 17:58

'Depardiyevski' lakaplı Fransız oyuncunun, Rus pasaportunu bu akşam Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev’den alacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 3 Ocak tarihinde formaliteleri es geçerek Rusya vatandaşlığına kabul ettiği ünlü Fransız sinema oyuncusu Gerard Depardieu, özel uçağa atladığı gibi akşam saatlerinde Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi şehrine geldi.

Kremlin Sarayı çevrelerinden elde edilen bilgileri aktaran Rus basını 'Depardiyevski' lakaplı Fransız oyuncunun Rus pasaportunu bu akşam yine Soçi şahinde düzenlenecek bir törenle şahsen Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev’den alacağı konuşulmaya başlandı.

Soçi havalimanı görevlilerinin İnterfax ajansına aktardıklarına göre, Gerard Depardieu gerçekten küçük özel bir uçakla akşam saatlerinde Soçi şehrine indi. Sanatçının pasaportunu almak için mi geldiği Başkan Putin’in sözcüsü Dmitriy Peskov’a sorulduğunda ise “Gerard Depardieu özel ziyaret için Rusya’ya gelmiş bulunuyor. Bu tür temaslar protokol dahilinde olmadığı için bir şey söylemem yanlış olur. Ancak bu akşam Soçi’de kendisine Rusya pasaportunun verileceği ihtimal dışı değil” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

2014 Soçi kış olimpiyatları hazırlıklarını sürdüğü şehrinde bu akşam Başbakan Dmitriy Medvedev bir olimpiyat organizasyon toplantısı düzenliyor. Bu toplantıda Fransız sinema oyuncusunun Medvedev’in elinden yeni pasaportunu alacağı tahmin edilmekte.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!