Denizlispor'dan yayın tepkisi

Güncelleme Tarihi:

Denizlispordan yayın tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 15:02

Denizlispor'dan yayın tepkisi

Haberin Devamı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor'un Asbaşkanı Ali Fırat, maçların naklen yayınlanmamasına tepki gösterdi.
Fırat, "Ligde 5'inci hafta geride kalmasına rağmen Futbol Federasyonu'nun yayın haklarını pazarlayamaması büyük skandal" dedi. TFF'nin, TFF 1'inci Lig'i önemsemediğini savunan Fırat, "Kulüpler borç içinde bir yerlere gelmeye çalışıyor, hepsi kıyasıya mücadele ediyor ancak yayın olmadığı için hiçbir gelir elde edemiyor. Yayınlanmayan bir ligde kimse sponsor olmak istemiyor. Statlardaki panolara bile reklam alamıyoruz. TFF 1'inci Lig'de şu an için borçsuz takım yok ve an Spor Toto gelirleri dışında da geliri yok. Anadolu kulüpleri iflas etsin isteniyor" diye konuştu.
Devlet kurumu olan TRT'nin konu hakkında herhangi bir açıklama yapamadığına da dikkat çeken Ali Fırat, "Kanalın milyonların takip ettiği ligi yayınlamama gibi bir lüksü yok. Artık bu sorunun en kısa zamanda çözülmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan pazar günü 6'ıncı hafta karşılaşmasında Samsunspor'a misafir olacak yeşil siyahlılar hazırlıklarını Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürüyor.
Teknik direktör Selahattin Dervent tüm planlarını kazanmak üzerine yaptıklarını söyledi. Dervent, "Zorlu bir deplasmana çıkacağımızın farkındayız. İyi bir ivme yakaladık. Zirve yarışında varız. Samsunspor maçını da kayıpsız geçerek hedeflediğimiz yolda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!