Denizlispor'da tüzük için kongre kararı

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda tüzük için kongre kararı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 15:09

Denizlispor'da tüzük için kongre kararı

Haberin Devamı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİSPOR Yönetim Kurulu, her yönetimin mali açıdan kendi döneminden sorumlu olmasını sağlayacak ve üyelik sınırlamalarını kaldıracak tüzük değişikliği için olağanüstü genel kurul kararı aldı.
Eski yabancı futbolculardan Sylla'nın 241 bin Euro alacağının ödenmesi konusunda yardımcı olmak için devreye giren Vali Ahmet Altıparmak'ın da isteği doğrultusunda harekete geçen yönetim, kongre tarihini 19 Kasım olarak belirledi. Tüzük değişikliği ile yönetimlerin kendi dönemlerindeki mali yapıdan sorumlu olarak gelecek dönemlere borç bırakmaması sağlanacak, ayrıca üye sayısının yüzde 5'i oranında artırılmasıyla ilgili sınırlama da kaldırılacak.
Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, değişikliğin birkaç maddeyle sınırlı kalmayacağını, tüzüğü günün şartlarına göre yeniden düzenleneceğini belirterek, "Denizlispor'un mali sıkıntıdan kurtulması için çok önemli adımlar atmak gerekiyor. Tüzük değişikliğiyle yönetimlerin felsefesi de değişecek, her yönetim kendi dönemindeki borçlardan sorumlu hale gelecek" dedi.
Bu arada yönetim, kulübe iki dönem transfer yasağı gelmesine neden olan Bulgar stoper Dimov'la görüşüp 2 gün süre istedi. İki gün içinde 56 bin Euro ödenmesi halinde transfer yasağının kalkacağı bildirildi. Ayrıca, Sylla'nın kalan 141 bin Euro alacağını ödemek için para arayışı sürüyor. 

 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!