Denizlispor'da topbaşı için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda topbaşı için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 13:25

Denizlispor'da topbaşı için geri sayım

Haberin Devamı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- İÇ transferi büyük ölçüde tamamlayıp, teknik direktör sorununu çözen Denizlispor'da yeni sezon için geri sayım başladı.
29 Haziran'da topbaşı yapacak olan yeşil siyahlılar, Brezilya'dan gelecek Moritz ve prensip anlaşmasına varılan Sankoh'la sözleşme imzalayıp, küçük pürüzler yaşanan Cenk'le anlaşarak kadroyu tamamlayacak. Bir hafta Denizli'de çalıştıktan sonra kamp için 7 Temmuz'da Erzurum'a hareket edecek olan yeşil siyahlılar 10 gün burada çalışıp kente dönecek. Kısa bir süre Denizli'de çalışacak Denizlispor; ardından yeri henüz netleşmeyen ikinci etap kampa gidecek.
Teknik direktör Yusuf Şimşek, Denizli'de bir yandan antrenman yapıp, bir yandan testlerden geçeceklerini belirterek, "Futbolcuların son durumlarını görmek istiyorum. Çalışma programını ve temposunu test sonuçlarına göre şekillendireceğiz.  Lige hazır başlamak istiyoruz. Yeni sezonda tüm camianın büyük bir birliktelik göstereceğine inanıyorum. Kamp döneminde bazı genç isimleri de göreceğim" dedi.
Denizlisor, 2'nci etap kampta hazırlık maçlarına ağırlık vereceklerini, bu nedenle diğer kulüplerin yoğun olacağı merkezlerden birini seçeceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!