Denizlispor'da keyifler yerinde

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda keyifler yerinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 15:14

Denizlispor'da keyifler yerinde

Haberin Devamı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de zirve mücadelesi veren Eskişehirspor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Denizlispor'da yüzler gülüyor.
Pazar günü Giresunspor ile karşı karşıya gelecek yeşil siyahlılarda oyunculara 100 bin TL galibiyet primi verilmesi moralleri iki katına çıkardı. Asbaşkan Taner Atilla, takıma güvenlerinin sonuz olduğunu dile getirerek, "Deplasmanda puanları topluyoruz ama evimizde şanssızlıklar yüzünden galip gelemiyoruz. Bu kez sahamızda Giresunspor'u yenerek şeytanın bacağını kıracağız" dedi.
Bu arada yeşil siyahlılar alacakları nedeniyle sorun yaşadıkları futbolcularla problemleri çözmeye başladı. Parası ödenmediği için Futbol Federasyonu'na giden kaleci Asil Kaan ve Cihan Özkaymak'la başvurularını geri çekmeleri için prensip anlaşmasına varıldı.
100 bin TL alacağı bulunan kaleci Necati ve 400 bin TL ödenmesi gereken Tuna Üzümcü ile de görüşmeler sürüyor. Taner Atilla, "Asil Kaan ve Cihan ile prensipte anlaştık, başvurularını geri çekecekler. Necati ve Tuna ile 1 Şubat'a kadar anlaşıp bu sorunu da çözeceğiz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!