Denizlispor kendisini aştı

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor kendisini aştı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 23, 2017 12:58

Denizlispor kendisini aştı

Haberin Devamı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- SÜPER Lig'den düştükten sonra 7 yıldır TFF 1.'inci Lig'de mücadele eden Denizlispor, 25'inci hafta itibariyle son 6 yılın en başarılı sezonunu yaşıyor.
Mali kriterlere uymadığı için 3 puanı silinmesine rağmen 25 maçta topladığı 31 puanla 9'uncu basamakta yer alan yeşil siyahlı ekip TFF 1'inci Lig'deki ilk sezonu olan 2010-11'de 25'uncu haftayı 36 puanla 8'inci sırada tamamlamıştı. 2011-12 sezonunda aynı periyodu 27 puanla 15'inci, 2012-13'ü 32 puanla 12'nci, 2013-14'ü 22 puanla 15'inci, 2014-2015'i 21 puanla 17'nci sırada geçen Denizlispor, geçen sezon da 25'inci maçlar sonunda 21 puanla 17'nci basamaktaydı.
BaÅŸkan Süleyman Urkay, sportif baÅŸarının yanı sıra mali yapıyı da düzeltmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde Denizlispor'un borcunu 20 milyon TL'nin altına düşüreceklerini söyleyen BaÅŸkan Urkay, "Tüzüğümüzde deÄŸiÅŸiklik yaparak her yönetimin kendi döneminin borçlarından sorumlu olması ÅŸartını getirdik. 36 milyon TL borçla görevi devraldık. Önümüzdeki günlerde bu rakamı 20 milyon TL'nin altına çekeceÄŸiz. Özellikle eski yabancı futbolcuların geçmiÅŸ tarihli alacakları planlarımızı bozuyor. Sportif baÅŸarının yanında mali disiplini saÄŸlamak da son derece önemli" dedi.Â
YÖNETİMDEN TARAFTAR GÜNÜ
Denizlispor yönetimi, kulüple taraftar arasında bağı güçlendirmek amacıyla taraftar günü düzenleme kararı aldı. Başkan Süleyman Urkay, iki haftada bir salı günleri Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yeşil siyahlı renklere gönül verenlerle bir araya gelerek sorunları dinleyip, talepleri değerlendireceklerini açıkladı.
Başkan Urkay, ilk toplantıyı önümüzdeki salı günü gerçekleştireceklerini belirterek, "Bu yıl taraftarlarımızla daha sıcak bir iletişime geçtik. Sosyal medya üzerinden sık sık takımın durumu üzerine değerlendirmeler yapıyoruz. Bunu yüzyüze ve sıcak bir ortama taşımayı kararlaştırdık. Salı günü ilk buluşmamızı gerçekleştireceğiz. Bu buluşmada taraftar grupları anlamında değil, bireysel olarak bu kulübe gönül vermiş tüm Denizlililerle bir araya gelip, onların beklenti ve taleplerini dinlemeyi düşünüyoruz" dedi.

FOTOÄžRAFLI

 

 


 
 
 
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!