Denizli’de yollar buz pistine döndü

Güncelleme Tarihi:

Denizli’de yollar buz pistine döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 15:01

DENİZLİ’nin yüksek kesimlerinde geçen pazar akşamı başlayan kar yağışıyla birlikte hava sıcaklıklarındaki düşüş, kentte ve ilden geçen karayollarında yer yer buzlanmalara yol açtı. Maddi hasarlı kazaların meydana geldiği yollarda polis sürücüleri uyarırken, ekipler tuzlama çalışması yapıyor.

Haberin Devamı

Denizli’de yollar buz pistine döndü

Denizli’nin yüksek kesimlerini geçen pazar günü kaplayan beyaz örtüyle birlikte kentteki hava sıcaklığı eksi 6 dereceye kadar düştü. Soğuk hava kentte ve kentten geçen karayollarında buzlanmaya yol açtı. Denizli- Antalya Karayolu’nun Cankurtaran Mevkii, Serinhisar İlçesi ve Acıpayam İlçesi’ne giden yolda buzlanmalar oldu. Denizli- Muğla Karayolu’nun Tavas ve Kale ilçeleri arasında da yer yer buzlanmalar görüldü. Denizli- Ankara Asfaltının Bozkurt ve Çardak ilçeleri arasında da buzlanma oldu. Çameli ilçesi ise adeta dondu.

Denizli’de yollar buz pistine döndü


Karayollarındaki buzlanma nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Trafik polisleri karayollarında güvenlik noktaları oluşturdu. Ekipler sürücüleri uyarırken, zincirsiz araçların trafikte seyretmesine izin vermedi. Karayolu ve belediye ekipleri yollardaki buzlanmalara karşı mesai yaptı.

Öte yandan bu sabah, Çameli- Fethiye Karayolu, buzlanma nedeniyle iki saat kapalı kaldı. Tuzlama çalışmasının ardından yolda ulaşım normale döndü.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!