Denizli'de CHP'nin yeni binasını Kılıçdaroğlu açacak

Güncelleme Tarihi:

Denizlide CHPnin yeni binasını Kılıçdaroğlu açacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 14:34

Denizli'de CHP'nin yeni binasını Kılıçdaroğlu açacak

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Denizli İl Başkanlığı'nın Topraklık Mahallesi'nde inşaatını tamamladığı yeni il binasının açılışını yapacak. 12 Ekim'de yapılacak açılış töreni için Denizli'ye gelecek olan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun muhtar ve oda başkanlarıyla toplantı yapacağı ve şehit ailesini ziyaret edeceği öğrenildi.

Topraklık Mahallesi'nde Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin karşısında bulunan, mülkiyeti partiye ait olan CHP Denizli İl Başkanlığı binası tamamlandı. 7 katlı binada İl Başkanlığı'nın yanı sıra Pamukkale İlçe Başkanlığı, İl Kadın ve Gençlik Kolları yer alacak. Binada oturma salonları, toplantı ve 150 kişilik konferans salonu da bulunuyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, 12 Ekim'de Denizli'ye gelerek İl Başkanlığı binasının açılışını yapacak. Kılıçdaroğlu'nun açılışının ardından yeni binada muhtarlar ve oda başkanlarıyla toplantı yapacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Denizli programı henüz kesinleşmezken, geçtiğimiz aylarda şehit olan Muhammet Arıkan'ın ailesini de ziyaret edeceği öğrenildi. İl Başkanı Teoman Sancar, il binasının tamamlandığını, 12 Ekim'de açılışı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağını belirterek, programın kesinleşmesinin ardından açıklama yapılacağını söyledi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!