Denizli’de aynı gün ikinci su baskını

Güncelleme Tarihi:

Denizli’de aynı gün ikinci su baskını
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 08:09

DENİZLİ’de dün sele dönen ve 300’ün üzerinde ev ve işyerini su basmasına neden olan sağanak yağışın ardından yaralar sarılmaya çalışılırken, akşam saatlerinde başlayan ve etkisini giderek artıran sağanak yağmur yine sele dönüştü.

Haberin Devamı

Denizli kent merkezinde Kurban Bayramı’nın birinci gününde etkili olan ve sele dönüşen sağanak yağışla birlikte 300’ün üzerinde ev ve işyerini su bastı. Yağmur nedeniyle çöken yollarda çok sayıda araç da çukurlara düştü. Sel yaraları sarılmaya çalışılırken, dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur yine sele dönüştü.

Haberin Devamı

Şiddetli yağışın etkisiyle cadde ve sokaklar göle döndü. Çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Fransa’dan tatile gelen bir kişinin otomobili, evinin altındaki otoparkta sulara gömüldü. İtfaiye ekipleri, evlerdeki suları pompalarla tahliye etmeye çalıştı.

YILDIRIM DÜŞEN ATÖLYE YANDI

Yağış ile birlikte 3’üncü Sanayi Sitesi’nde Nazmi Gündüz’e ait işyerine yıldırım düştü. Dokuma atölyesi olarak kullanılan işyerine düşen yıldırım nedeniyle çıkan yangında 8 dokuma makinesi yanarak zarar gördü. Dumanları fark eden çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri kimsenin olmadığı dokuma atölyesinin kapısını kırıp, yangını söndürdü. Yangında hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

Denizli’de aynı gün ikinci su baskını

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!